Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Απάντηση της ΠΑΕ ΑΟΚ στο Επιμελητήριο Καβάλας

Ακολούθησε μας

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Με καμία απολύτως έκπληξη εμείς στην ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αλλά και οι καβαλιώτες αναγνώσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού μας, την καθόλα απολογητική επιστολή του προεδρείου του Επιμελητηρίου Καβάλας.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο κ. Μάρκος Δέμπας ως συντάκτης της επιστολής αποκαλύπτει τον αλαζονικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο οποίος σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης συνεχίζει να λέει ψέματα. Ξεχνάει τις κατηγορίες που δέχθηκε ο πρόεδρος μας για συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό κανάλι και την ΑΗΘΗ και αναίτια επίθεση στην Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΠΑΕ. Συνεχίζει να μην δέχεται την πραγματικότητα και αθετεί τον ίδιο του τον εαυτό και όσες δεσμεύσεις και υποσχέσεις μας έδωσε τον Νοέμβριο του 2019 στο γραφείο του για οικονομική ενίσχυση ύψους 5000 ευρώ, της ομάδας μας,  μέσω διαφημιστικής πινακίδας στο στάδιο, παρουσία μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας και των μέσων μμε που κάλυπταν το ρεπορτάζ. Η διαφημιστική πινακίδα προβολής της αγοράς της Καβάλας έχει τοποθετηθεί άλλωστε από την αρχή της χρονιάς (ακόμη και από τα φιλικά του Σεπτεμβρίου 2019 όπως πολύ εύκολα μπορείτε να δείτε)  αλλά εσείς πολύ εύκολα ξεχνάτε.  Γιατί άλλα μας λέγατε τότε αλλά τώρα… «πουλάτε τρελίτσα».
Σήμερα ο κ. Μάρκος Δέμπας με το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας έρχεται να επιβεβαιώσει έμπρακτα  ότι εκτός από ψεύτης, αναξιόπιστος, αλαζονικός, θρασύτατος είναι και αντιΑΟΚτσης ξευτελίζοντας με όλα τα παραπάνω και τις αναλήθειες του, έναν σοβαρό θεσμό όπως είναι το Επιμελητήριο Καβάλας, την θέση που βρίσκεται, την έμμισθη καρέκλα που κάθεται, τους συναδέλφους του στη διοίκηση και βέβαια όλους εκείνους τους επαγγελματίες που με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους τον έφεραν στην θέση αυτή.
Τι άραγε ο κ. Μάρκος Δέμπας έχει να πει ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας όταν από την μία επικαλείται οικονομικές δυσχέρειες και κρίση της κοινωνίας, και του επαγγελματικού κόσμου και εμάς μας μοιράζει υποσχέσεις περί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και από την άλλη φέρνει ο  ίδιος στο διοικητικό του συμβούλιο θέμα που εγκρίθηκε τελικά, κατά πλειοψηφία για να αποζημιώνεται ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής με μία δαπάνη αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ετήσιά βάση, με την μορφή της αποζημίωσης.
Ποιον άραγε κοροϊδεύει ακόμη μια φορά  με τα ψέματα του ο κ. Μάρκος Δέμπας; Εμάς, την κοινωνία της Καβάλας, τους καβαλιώτες επαγγελματίες ή τον ίδιο του τον εαυτό;
Εμείς κ. Μάρκο Δέμπα σας θυμίζουμε ότι όχι μόνο δεν πληρωνόμαστε για όσα προσφέρουμε για να κρατήσουμε τον Α.Ο.Κ. όρθιο και δυνατό αλλά αντίθετα βάζουμε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην ομάδα, από τα παντελόνια που φοράμε και τα οποία στερούμε από τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες μας.
Εμείς κ. Μάρκο Δέμπα σας θυμίζουμε και κάτι άλλο. Ότι δηλαδή όλοι μας ζούμε σε μία κοινωνία όπως είναι η κοινωνία της Καβάλας και έχουμε ηθικό τουλάχιστον χρέος να σταθούμε δίπλα, στον ιστορικό  Α.Ο.Κ. κάτι το οποίο οι διοικήσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας πριν από τη δική σας έπραξαν με κάθε σεμνότητα και με τρόπο αξιοσέβαστο.
Αυτά προς το παρόν αλλά αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.
ΥΓ. Όλοι κρινόμαστε, άλλωστε «κάποιοι» έχουν ήδη κριθεί  για αθέτηση υποσχέσεων και  τις πράξεις τους….

Το Διοικητικό συμβούλιο
της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα