Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Εκπαίδευση στην αυτοάμυνα με ισραηλινές τεχνικές

Από την VIP SECURITY PROTECTION και την Limits Krav Maga

Ακολούθησε μας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Εσπέρια» το διήμερο εισαγωγικό σεμινάριο «Krav Maga ισραηλιτική ρεαλιστική αυτοάμυνα και V.I.P. προστασία τρίτου προσώπου», το οποίο διοργάνωσε η εταιρεία VIP SECURITY PROTECTION σε συνεργασία με την Limits Krav Maga, την μεγαλύτερη ελληνική ομοσπονδία που δραστηριοποιείται στο Krav Maga (Ισραηλινή αυτοάμυνα).

Η εκπαίδευση περιελάμβανε τεχνικό, θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι για κάθε ένοπλη ή άοπλη επίθεση ή απειλή και εξουδετέρωση έως 10 sec.
«Το σεμινάριο αφορούσε όλους τους πολίτες. Κυρίως ασχοληθήκαμε με τα βασικά πράγματα που αφορούν την αυτοάμυνα, τις άμεσες λύσεις που αφορούν σε βίαιες καταστάσεις, ένοπλες ή άοπλες και το δεύτερο σκέλος αφορούσε την προστασία τρίτου προσώπου, είτε κάποιο μέλος της οικογένειάς μας είτε υψηλό πρόσωπο. Με αυτά τα δυο κυρίως ασχοληθήκαμε. Ήταν ένα εισαγωγικό σεμινάριο με μια μικρή εξειδίκευση», τόνισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο ειδικός εκπαιδευτής VIP KRAV MAGA, Θεόδωρος Ντινόπουλος.
Ερωτηθείς για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την προσέλευση στο σεμινάριο της Καβάλας, ο κ. Ντινόπουλος απάντησε: «Όντως η προσέλευση ήταν πολύ ικανοποιητική. Πραγματικά δεν περιμέναμε τόσο πολύς κόσμος να το αγκαλιάσει».
Να σημειωθεί ότι για όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο δόθηκαν και οι αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
Επίσης προσεχώς θα ανακοινωθεί εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες, με ρεαλιστικά σενάρια απειλής ή επίθεσης σε πολίτες στον δρόμο ή σε συνοδεία επισήμων, επιχειρηματιών. Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στις αρχές Ιουνίου.

Η VIP SECURITY PROTECTION

Η εταιρεία VIP SECURITY PROTECTION έχει έδρα την Καβάλα με υποκατάστημα στην Χρυσούπολη (οδός Αγ. Δημητρίου και Ηφαίστου γωνία) και δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες φύλαξης προσώπων και χώρων. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που εξασφαλίζουν φύλαξη και ασφάλεια όλο το 24ωρο.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες και τα προγράμματα της εταιρείας στα τηλ. 25910 22093, κιν. 6992314964

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα