Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποιες είναι οι 5 κορυφαίες ιστοσελίδες προγνωστικών στοιχημάτων στην Ελλάδα το 2022

Ημέρα:

spot_img

Άν είστε έτοιμοι να τηρήσετε τους ελληνικούς νόμους περί τυχερών παιχνιδιών και τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα. Μείνετε μαζί μας και θα σας λύσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ελληνικές αρχές αντιτάχθηκαν έντονα στον διαδικτυακό τζόγο. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, υπήρχε μια γενική απαγόρευση όλων των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών , η οποία απαγόρευε παραδόξως ακόμη και στους ανθρώπους να παίζουν παιχνίδια υπολογιστή όπως το σκάκι και το τάβλι δημόσια! Το 2012, ο διαδικτυακός τζόγος έγινε επίσημα νόμιμος και εκδόθηκαν προσωρινές άδειες σε μια ομάδα στοιχημάτων. Το δράμα όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να κάνει τον διαδικτυακό τζόγο μονοπώλιο του ΟΠΑΠ ΑΕ.

Μετα απο πολλές αγωγές, η ΕΕ έκρινε ότι αυτό το μονοπώλιο ήταν παράνομο. Νέοι κανόνες μπήκαν σε εφαρμογή για τα τυχερά παιχνίδια οι οποίοι ισχύουν σήμερα. Τα μειονεκτήματα που περιλαμβάνονται στην νέα νομοθεσία είναι, ο φόρος 35% σε όλα τα έσοδα από τυχερά παιχνίδια, το μέγιστο όριο πονταρίσματος πρέπει να είναι τα 2 € σε παιχνίδια RNG και το ανώτατα όρια κερδών. Τα παιχνίδια RNG πρέπει επίσης να τηρούν ένα όριο περιστροφής τριών δευτερολέπτων, που σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να περιμένουν μέχρι να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο παιχνιδιού, εκτός από την περίπτωση του πόκερ.

Παρ’ όλα τα προβλήματα με την συγκεκριμένη νομοθεσία, αρκετές Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες ζουν και αναπνέουν αθλητικά. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μην χαθείτε στην έρευνα για το καλλίτερο ιστοτοπο πονταρίσματος.

Αν και στην κορυφή της αξιολόγησης η έκφραση που βγαίνει απο μόνη της είναι “ότι για τα προγνωστικά πάμε στοίχημα”. Σίγουρα στην κορυφή των προτιμήσεων των παιχτών είναι και άλλες εταιρεία που θα δούμε παρακάτω οι οποίες έχουμε ξεχωρίσει στην πεντάδα .

  1. Pamestoixima – Μία από τις καλύτερες σελίδες αθλητικών στοιχημάτων, εφαρμογή για κινητό, Live Casino, ζωντανά αθλήματα με στοιχήματα, υψηλά ποσοστά κέρδους, Η καλύτερη εξαργύρωση της αγοράς.
  2. Bet365 – Διαφορετικά Bonus, εξαργύρωση, διαφορετικοί τρόποι πληρωμής, υψηλές πιθανοτητες κέρδους.
  3. Novibet – Ελκυστικές αποδόσεις,  εξαργύρωση , στοιχήματα μεταξύ παιχτών.
  4. Sportingbet – προσφορές super bonus, εξαργύρωση, εφαρμογή για κινητό, καταπληκτικός ιστοτοπων αθλητικών στοιχημάτων.
  5. Interwetten – Πολλές επιλογές για αθλητικά στοιχήματα,  ζωντανή ροη αθλημάτων με στοιχήματα , εξαργύρωση, καλη προσφορά σε bonus

Καμία στοιχηματική εταιρεία δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς εφαρμογή. Οι στοιχηματιστές έχουν αναπτύξει πολλές εφαρμογές τζόγου, συμβατές για Android και iOS. Οι εφαρμογές αυτές μεταφέρουν την εμπειρία  του στοιχήματος του χρήστη από τον υπολογιστή στο κινητό. Ωστόσο αρκετές που δεν έχουν εφαρμογές για κινητά,  προτιμούν να έχουν συμβατές ιστοσελίδες που προσαρμόζονται ανάλογα με την κινητή συσκευή του χρήστη. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να έχει μία ευχάριστη εμπειρία, παίζοντας στοιχήματα από οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να κατεβάσει κάποιο application δεσμεύοντας έτσι χώρο στο κινητό του. Οι εφαρμογές στοιχημάτων για κινητά έχουν επίσης άδεια χρήσης και Online συναλλαγών και ένα εξίσου ασφαλείς όπως οι ιστοσελίδες.

Όπως και να έχει μη διστάσετε να συγκρίνετε τις εταιρίες στοιχημάτων με μία δοκιμαστική εγγραφή. Σίγουρα η κάθε εταιρεία έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στο θέμα εμπειρίας παιχνιδιού και στοιχήματος. Προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τις κριτικές των χρηστών που είναι επίσης πολύ σημαντικές και θα παίξουν ρόλο στην προτίμησή σας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...