Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Στον Λιμένα Θάσου το επόμενο τουρνουά της ΕΠΣΚ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Το σωματείο ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Τμημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας, σχεδιάζει το επόμενο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στο Λιμένα Θάσου.

Οι άνθρωποι του νησιού προσπαθούν από καιρό να κινητοποιήσουν όλες τις αρχές, έτσι ώστε να τραβήξουν τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου στη Θάσο και να διοργανώσουν ένα τουρνουά αντάξιο της ποδοσφαιρικής ιστορίας του νησιού.

Το τουρνουά αυτό ήταν μία υπόσχεση της ΕΠΣ Καβάλας, που στην προσπάθεια της να τονώσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών για το ποδόσφαιρο, επιλέγει ως γήπεδα διεξαγωγής των τουρνουά, γήπεδα μακριά από την πόλη της Καβάλας. Σε αυτό το μοτίβο, δε θα μπορούσε η ΕΠΣ Καβάλας να αφήσει έξω από τα πλάνα της το νησί της Θάσου, το οποίο είναι μια πηγή ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Είναι γνωστά τα σπουδαία ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχει αναδείξει το νησί της Θάσου, όπως ο Αύγουστος Σοφιάς, ο Θέμης Τζανέτης, ο Γιάννης Σαρανταδέκας, ο Άρης Μαγκαφίνης, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο Βασίλης Κοντογεωργίου, ο Αντώνης Τσιμτσιρής, ο Δημήτρης Γούτας και πολλοί άλλοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι αγωνίστηκαν σε συλλόγους της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι λοιπόν υποχρέωση της Ένωσης, αλλά και των ομάδων του νησιού, να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την ενίσχυση των ακαδημιών της Θάσου, αφού σε αυτές θα στηριχθεί το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Διαφημίσεις