Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Στην Α2 ανέβηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ

Ακολούθησε μας

Είναι στιγμές που τα πολλά και επαναλαμβανόμενα λόγια περιττεύουν όταν υπάρχει ένα άθλημα και τμήμα που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και να διαπρέπει σε Πανελλήνιο επίπεδο, πετυχαίνοντας αν μη τι άλλο να αποτελεί τη ναυαρχίδα του Α. Ο. Καβάλα.

Ο λόγος του δελτίου τύπου δεν είναι άλλος από την επίτευξη της ανόδου του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης στην Α2, ύστερα από πολλά χρόνια και ως διοικητικό συμβούλιο του Α. Ο. Καβάλα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή Δημήτρη Σιώκη.

Η νέα διοίκηση του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης με το μεράκι και το υψηλό επίπεδο οργάνωση της, ανέλαβε εδώ και αρκετό καιρό ένα ιστορικό τμήμα, σηκώνει ένα βαρύ φορτίο, αλλά έδειξε άμεσα εξαιρετικά δείγματα γραφής, πετυχαίνοντας αξιοζήλευτους στόχους.

Ο δρόμος σίγουρα είναι δύσκολος από δω και πέρα και χρειάζεται η συνδρομή όλων, όπως για παράδειγμα στον τομέα των υποδομών/εγκαταστάσεων ώστε να μπορέσει διαχρονικά το τμήμα πετοσφαίρισης να διαπρέψει και να αναδεικνύει εξαιρετικές αθλήτριες που θα έχουν την δυνατότητα να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και να συμμετέχουν και στα τμήματα των εθνικών ομάδων πετοσφαίρισης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα