Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Σάρωσε τα μετάλλια πάλι ο ΑΟΚ Kyokushin Karate!

Ακολούθησε μας

Αφιερωμένη στη μικτή πολεμική τέχνη Budokai ήταν η Κυριακή στο Βλαχάβειο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμπάκας, όπου πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Budokai, ενός αθλήματος αναγνωρισμένου και ενταγμένου στα επίσημα αθλήματα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ).

Συμμετείχαν 240 αθλητές από 11 αθλητικούς συλλόγους όλης της χώρας, με τους προπονητές τους και τους γονείς που συνόδευαν -ως επί το πλείστον- τους μικρότερους ηλικιακά, κατέκλυσαν το Καλαμπάκας αγωνιζόμενοι για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών.

KYOKUSIN1Στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της World Kyokushin Budokai, της ΕΦΕΟΖ-Ζ και του Δήμου Καλαμπάκας, έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΦΕΟΖ-Ζ, Αναστάσιος Πουλικίδης και η Γενική Γραμματέας, Μαίρη Χαριτοπούλου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κωνσταντίνος Ράντος εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Διοργανώτρια ήταν η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων.

Άπαντες έκαναν λόγο για μια άρτια εκδήλωση, κάτι που σημείωσε στον χαιρετισμό του και ο πρόεδρος της ΕΦΕΟΖ-Ζ, κ. Πουλικίδης.

Γύρισε γεμάτη μετάλλια η αποστολή του ΑΟΚ

KYOKUSIN2KYOKUSIN3Η σχολή του Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala και το Fit & Fight Club επέστρεψαν με αποσκευές γεμάτες από μετάλλια, αφού επί συνόλου 12 αθλητών, οι μαχητές του Δημήτρη Γαλάνη κατέκτησαν συνολικά 13 μετάλλια(!), 6 χρυσά, 5 ασημένια και 2 χάλκινα. Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών ήταν οι εξής:

Χρυσό μετάλλιο

Αλεξάνδρα Σταυροπούλου (2008) -35kg

Απόστολος Σωτηρόπουλος (2009) -30kg

Ευαγγελία Παπαδοπούλου (2005) +40kg

Κατερίνα Σωτηροπούλου (2005) -40kg

Νίκος Σιαφάκας (2000) -65kg

Ασημένιο μετάλλιο

Μανώλης Σωτηρόπουλος (2007) -30kg

Κυριάκος Παναγιωτίδης, ασημένιο μετάλλιο, 2010 , -30kg

Αναστασία Μήτρα (2008) -25kg

Γιώργος Αδαμόπουλος (2005) -45kg

Δημήτρης Καλαλάς (2004) -50kg

Χάλκινο μετάλλιο

Ελευθερία Παναγιωτίδου (2008) -25kg

Δημήτρης Σπυρίδωνος (2004) -45kg

KYOKUSIN4Την αποστολή συνόδευσαν γονείς και φίλοι των αθλητών και φυσικά ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, δήλωσε περήφανος για τις επιτυχίες τους και ευχήθηκε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις.

 

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα