Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΑΟΚ Kyokushin Karate στην Καλαμπάκα

Ακολούθησε μας

Mε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αγωνιστική του χρονιά το τμήμα Kyokushin Karate του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ παίρνοντας μέρος σε αγώνες της Καλαμπάκας. Εκεί συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Budokai που είναι μια διοργάνωση με διαφορετικούς κανόνες από την οργάνωση και τον αγωνιστικό τρόπο των αθλητών του (χρήση θώρακα και κλειστής κάσκας)!

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και στον Sensei-Γιάννη Παπαδόπουλο και τα μέλη του Budokai Hellas για την διοργάνωση! Με τους αγώνες αυτούς κλείνει η αγωνιστική χρονιά του ΑΟΚ Kyokushin Karate Kavala , μια γεμάτη χρονιά στην οποία η σχολή συμμετείχε σε πάνω από δέκα διοργανώσεις (σε Ελλάδα και εξωτερικό) με πλήθος αθλητών και φυσικά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για τρίτη φορά το Διεθνές Πρωτάθλημα Kyokushin Karate στην Καβάλα με συμμετοχή περίπου 300 αθλητών από την Ελλάδα και την Ευρώπη!
Ετοιμασίες για το Winter Camp!
O δάσκαλος του ΑΟΚ, Δημήτρης Γαλάνης τονίζει: «Το προσεχές διάστημα η σχολή θα προετοιμάσει τους αθλητές της για τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών, αφού πάνω από 100 μικροί και μεγάλοι μαθητές μας θα εξεταστούν για την απόκτηση του επόμενου επίπεδου , ενώ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για την διοργάνωση του Winter Camp του συλλόγου στις αρχές Φεβρουαρίου , σε ένα υπέροχο μέρος , με πλήρεις αθλητικές εγκαταστάσεις , όπου όσοι συμμετέχουν θα περάσουν ένα super αθλητικό και διασκεδαστικό τετραήμερο!!!OSU !!!»
Γ.Ν.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα