Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ποιοι πήραν μαύρη ζώνη στον Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ Kyokushin Karate

Ακολούθησε μας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των ζωνών του Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ Kyokushin Karate με τον Sensei, Δημήτρη Γαλάνη να μας λέει: «Ανάμεσα στις καθημερινές διπλές και τριπλές προπονήσεις των αθλητών μας εν όψη της συμμετοχής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ρουμανία την Παρασκευή, επιτέλους βρίσκω λίγο χρόνο για των μαραθώνιο εξετάσεων της προηγούμενης εβδομάδας!

Τέσσερα γκρουπ εξετάσεων σε τρεις μέρες, μαθητές από 4 ετών έως και ενήλικες, πάνω από συνολικά 80 εξεταζόμενοι και ατελείωτες ώρες με ιδρώτα, ένταση και fighting spirit μέσα στο dojo, όπως πρέπει να είναι οι εξετάσεις του Kyokushin Karate!

Και φυσικά εξετάσεις απόκτησης Μαύρης Ζώνης με μεγάλη επιτυχία για τους δύο πανάξιους νέους Shodan της σχολής μας Γιώργο Καραμιχάλη και Πέτρο Ζιγδέλη!!!

Ευχαριστώ τους Sensei Ανέστη Μπαρμπούτη και Sempai, Κωνσταντίνο Μπαρούχο που μας τίμησαν όχι μόνο με την παρουσία τους, αλλά και με το εξαιρετικό επίπεδο των μαθητών τους!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, μικρά και μεγάλα, που ανταπεξήλθαν στις δύσκολες και απαιτητικές αυτές εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία!!! OSU!!!»

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα