Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Ολοταχώς για Λιγκ Καπ στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ακολούθησε μας

Λέτε να γίνουμε… Αγγλία; Γιατί όχι! Μιας και έγινε ομόφωνα δεκτή στο Δ.Σ. της Λίγκας η πρόταση για τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ τον προσεχή Μάιο! Ποια είναι αυτή; Η επικείμενη διεξαγωγή Λιγκ Καπ τον προσεχή Μάιο! Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε, ωστόσο η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι έγινε ομόφωνα δεκτή. Σε ό,τι αφορά το πλάνο, θα αφορά σε νοκ άουτ αγώνες, με τη συμμετοχή και των 16 ομάδων της Superleague.

Σκοπός της συγκεκριμένης πρότασης είναι αφενός η επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να μην μείνουν οι ομάδες ανενεργές για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο βασικός στόχος όμως είναι τα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από τηλεοπτικά δικαιώματα, εισιτήρια κ.α.

Επισημαίνεται ωστόσο ότι πέρα από το γόητρο και τα όποια οικονομικά οφέλη, ο νικητής δεν θα βγαίνει Ευρώπη. Η πρόταση όπως προαναφέραμε έγινε αποδεκτή από όλους, ωστόσο ολοκληρωμένη θα κατατεθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον διεξαχθεί τελικά το Λιγκ Καπ, θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρώτη μετά την αγωνιστική περίοδο 1989-90, οπότε και το είχε κατακτήσει η ΑΕΚ νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό (3-2).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα