Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

ΚΑΒΑΛΑ: Τουρνουά Beach Rugby με την συμμετοχή 4 ξένων ομάδων

Ακολούθησε μας

spot_img

Στις 10 Ιουλίου ξεκινά το τριήμερο τουρνουά Beach Rugby στην κεντρική πλατεία Καβάλας.

Δελτίο τύπου

Ξεκινά στις 10 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Καβάλας το τριήμερο τουρνουά Beach Rugby, το οποίο βέβαια θα έχει την καινοτομία πως δεν θα διεξαχθεί σε παραλία αλλά χάρη στην προσπάθεια των διοργανωτών θα έχει όλες τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Κι αυτό γιατί οι αγώνες θα διεξαχθούν σε άμμο στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Καβάλας και περιμετρικά θα υπάρχει φουσκωτό διαστάσεων 20μΧ15μ!

Είναι αξιοσημείωτο πως τέτοια εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στη Ελλάδα, χάρη στην προσπάθεια και το πείσμα των αθλητών του τμήματος Rugby του ΑΟΚ αλλά και την σημαντική στήριξη των συνδιοργανωτών: Δήμος Καβάλας, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και ΤΕΙ ΑΜΘ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

Οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 18:00 – 23:00 και θα είναι ανδρών και γυναικών με συμμετοχή 12 ομάδων εκ των οποίων,οι 2 θα είναι οι γυναικείες και 4 από το εξωτερικό (2 από Ρουμανία,1 από Τουρκία και 1 από Σερβία).

Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με 4 παίκτες και ο χρόνος του κάθε αγώνα θα είναι διάρκειας 8 λεπτών (2 ημίχρονα). Μετά από κάθε αγώνα θα υπάρχει 3λεπτο διάλειμμα στο οποίο σχολές χορού και το γυμναστήριο Genesis θα παρουσιάσουν χορευτικές επιδείξεις.

Το τουρνουά ήδη έχει προσελκύσει πέρα από το ενδιαφέρον των ομάδων που αποδέχτηκαν να συμμετάσχουν, και κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας όπως το ΣΚΑΪ που πρόβαλλε ειδικό αφιέρωμα, και σας περιμένουμε όλους για να απολαύσετε το θέαμα, να γνωρίσετε το άθλημα και να στηρίξετε την προσπάθεια που αν μη τι άλλο διαφημίζει και την πόλη μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα