Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Η ΕΠΣΚ στηρίζει Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργο Πριονίδη

Ακολούθησε μας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, λαμβάνοντας υπόψιν την δήλωση υποψηφιότητας του Θεόδωρου Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές αυτής στις 27 Μαρτίου 2021, ομόφωνα αποφάσισε να προτείνει και να στηρίξει την υποψηφιότητα του.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, εκτός από εμβληματικός αρχηγός της χρυσής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου του 2004, αναμένεται να αποτελέσει και τον δεύτερο Καβαλιώτη πρόεδρο στην ιστορία της ΕΠΟ, κάτι πού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας.
Η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον Θοδωρή Ζαγοράκη και θα βρίσκεται στο πλευρό του στο δύσκολο έργο που θα κληθεί να αναλάβει.

Υποψήφιος ο Γιώργος Πριονίδης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε να υποδείξει τον Ταμία της Ένωσης, κ. Γεώργιο Πριονίδη, ως υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας στις 27 Μαρτίου 2021.
Η πρόταση υποψηφιότητας του κ. Πριονίδη εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Με τον τρόπο αυτόν επιδιώκεται άλλη μία παρουσία του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με σκοπό την επίλυση κρίσιμων ζητημάτων του ελληνικού, καθώς και του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα