Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Καβάλα: Έκλεψαν ζάντες από επιχείρηση και τις πούλησαν σε άλλη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε...

Δύο μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ για τον ΟΘΑΚ

Ακολούθησε μας

spot_img

Την περασμένη Δευτέρα 7 Μαρτίου επέστρεψε η αποστολή του κολυμβητικού τμήματος του Ο.Θ.Α. Καβάλας από το Βερολίνο της Γερμανίας όπου συμμετείχε στους Διεθνείς αγώνες κολύμβησης  ISM-BERLIN 2016.

Η αναχώρηση της αποστολής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και σε αυτή την αποστολή συμμετείχαν 10 αθλητές ηλικίας 11 έως 16 ετών. Οι αθλητές μας κατάφεραν  μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, ανάμεσα σε 2000 αθλητές από 30 χώρες, να αποκομίσουν δύο μετάλλια, μια θέση σε τελικό και πολλά ατομικά ρεκόρ.

Η παρουσία της ελληνικής-Καβαλιώτικης αποστολής με την Γαλανόλευκη και τα χρώματα του Ο.Θ.Α.Κ ήταν τόσο  έντονη στον αγωνιστικό χώρο, που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των θεατών και όχι μόνο, κάνοντάς τους να μας χειροκροτούν.

Οι αθλητές που έκαναν ατομικά ρεκόρ: Καλαιτζή-Μανιφρέντη Μαριλένα, Καλένη Σωτηρία, Καρκαλιανίδης Βύρων, Λάζαρης Νίκος Μιχαηλίδου Θεανώ, Παλαιολόγος Στράτος, Συκιώτη Παναγιώτα, Χατζηκωνσταντίνου Σοφία. Ο Αναστασιάδης Παύλος μπήκε στον τελικό των 50μ.Ύπτιο και πλασαρίστηκε στην 9η θέση. Τέλος ο Εμφιετζής Παναγιώτης ο οποίος κατάφερε να αποκομίσει χάλκινο μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα και χάλκινο στα 200μ πεταλούδα,  μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 200μ πεταλούδα στο Πανελλήνιο σχολικό  πρωτάθλημα εκπροσωπώντας έτσι την χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Τραπεζούντα της Τουρκίας.

Στην αποστολή αυτή συμμετείχαν ο προπονητής της αγωνιστικής κατηγορίας Γκέκας Νίκος ,μέλη του Δ.Σ και αρκετοί γονείς-συνοδοί. Μετά τους αγώνες ακολούθησε περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Για το κολυμβητικό τμήμα όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν στο Βερολίνο Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 το προαγωνιστικό τμήμα ηλικίας 9-12 ετών καλείται να αγωνιστεί στους Χειμερινούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη όπου ο Ο.Θ.Α.Κ θα συμμετέχει με 26 αθλητές. Το ΔΣ θέλει να ευχηθεί και σε αυτή την αποστολή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

Με εκτίμηση

Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα