Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Διεθνής ποδηλατική διάσχιση Brevet Philippi

Ακολούθησε μας

Διεθνής ποδηλατική διάσχιση με την επωνυμία Brevet Philippi θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (19/10) μέχρι και την Κυριακή (21/10), την οποία διοργανώνουν η επιστημονική ομάδα ”Οψόμεθα εις Φιλίππους” και ο ποδηλατικός σύλλογος Καβάλας ”Κύκλοτρον”, σε συνεργασία με την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον δήμο Καβάλας και τη ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”.

Πρόκειται για μια αθλητική και τουριστική διοργάνωση αφιερωμένη στη μάχη των Φιλίππων. Όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη που δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/10) την Παρασκευή 19/10 θα γίνει τουριστική ξενάγηση για την αναγνώριση της Καβάλας από τους αθλητές, ενώ το Σάββατο η έναρξη της εκδήλωσης στις 8.30 το πρωί με πολλές παράλληλες δράσεις για όλους.

Περιλαμβάνεται ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων, παράλληλη δράση ποδηλασίας για παιδιά και στη Δράμα, ενώ η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις Κρηνίδες απ΄όπου και θα ξεκινήσει το αθλητικό γεγονός.

Επίσης θα υπάρχει προβολή ταινίας για τη μάχη των Φιλίππων, έκθεση ποδηλάτων, παρουσίαση της γαστρονομικής ταυτότητας της Καβάλας, θεατρικό δρώμενο και μουσική εκδήλωση.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ποδηλασία για έμπειρους ποδηλάτες που θα ξεκινήσει από τον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων.

Στη συνέντευξη παρέστησαν, μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ. Κώστας Αντωνιάδης και η πρόεδρος της ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” Αναστασία Ιωσηφίδου, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στην εκδήλωση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα