Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Αργυρό μετάλλιο για την Ιωάννα Ξουλόγη στο Μπακού

Ακολούθησε μας

Την 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο AGF Trophy που διεξήχθη στο Μπακού, κατέκτησε η Ιωάννα Ξουλόγη.

Η 26χρονη αθλήτρια με καταγωγή από τη Μεσορόπη Παγγαίου Καβάλας, έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση στις ασκήσεις εδάφους και κατέκτησε τη 2η θέση με 12,733 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος, πίσω από την Άνα Ντέρεκ (Κροατία, 13,533 β.).

Συγχαρητήρια από τον Κώστα Μορφίδη

Με αφορμή την επιτυχία της Ιωάννας Ξουλόγη ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια ενόργανης, Ιωάννα Ξουλόγη για την κατάκτηση του Ασημένιο μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Μπακού καθώς επίσης και για την 4η θέση που κατέλαβε στη δοκό ισορροπίας.

Η δήλωση της μετά το τέλος του τελικού, «ο επιμένων νικά» συνοψίζει την τεράστια προσπάθεια της που τελικά την οδήγησε στο βάθρο.

Υπενθύμισε για μία ακόμα φορά ότι υπάρχουν πολλά άλλα αθλήματα-εκτός του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ- που φέρνουν επιτυχίες στη χώρα μας και ως πολιτεία καλούμαστε να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας που μας γεμίζουν με περηφάνια!

Και πάλι συγχαρητήρια»!

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ

Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Άλλη μια σπουδαία διάκριση είχε η Ελλάδα στο Μπακού, με το ασημένιο μετάλλιο της Ιωάννας Ξουλόγη στις ασκήσεις εδάφους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια μας και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία της για ακόμη περισσότερες κορυφαίες νίκες και καλή δύναμη στην επίτευξη των μελλοντικών της στόχων.

Ο κορυφαίος πρωταθλητής μας Βλάσης Μάρας αξίζει τα συγχαρητήρια μας για ακόμη μια φορά για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο μονόζυγο και την καταπληκτική του εμφάνιση, η οποία όπως φαίνεται θα γίνει οιωνός ακόμη μεγαλύτερων επιτυχιών και κατάκτησης σημαντικότατων μεταλλίων, όπως και μας έχει μάθει μέχρι τώρα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα