Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ένα μεγάλο ταλέντο του Motocross επιστρέφει!

Ακολούθησε μας

Την παροιμία την γνωρίζετε φανταζόμαστε, «το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά»; Έ! Κάπως έτσι αρχίζει και η ιστορία μας με τον Άγγελο Συμεωνίδη, μία ιδιαίτερη περίπτωση στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού των δύο τροχών.
Ο άνθρωπος-φυσικά- που τον έβαλε στο χώρο ήταν ο πατέρας του Βασίλης, μια από της πρώτες δόξες των Ελληνικών αγώνων, με τον Δημήτρη Πρέντζα να μπαίνει στην ζωή του στα τέλη της δεκαετίας του 90, βελτιώνοντας τις επιδώσεις του και προσθέτοντας αμερικάνικα στοιχειά στο στιλ του.

Who is Who….

Ο Άγγελος Συμεωνίδης είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος αναβάτης που πρωταγωνίστησε πριν δύο δεκαετίες (1996-2004) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μotocross. Το 2003 έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στην ΜΧ1 έχοντας να ανταγωνιστεί τα ιερά τέρατα της Χρυσής εποχής του Ελληνικού Μotocross που γέμιζαν με χιλιάδες θεατές τις πίστες. Αν και θεωρήθηκε από τα μεγαλύτερα οδηγικά ταλέντα του χώρου αρκετές ατυχίες ανάγκασαν τον Καβαλιώτη αναβάτη στις αρχές του 2004 να αποχώρησε πάνω στο απόγειο της καριέρας του, αν και είχε την στήριξη δυνατών εργοστασιακών ομάδων. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του η τρίτη θέση στην ΜΧ1 στον Ευρωπαϊκό αγώνα πρωταθλήματος του Σεβλίεβο στην Βουλγαρία. Αν και δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά του τίτλου στο πανελλήνιο Μotocross πάρα μόνο νίκες, κατέκτησε μέχρι το 2004 6 πρωταθλήματα Μotocross βορείου Ελλάδος και 4 πανελλήνιους τίτλους στο Scramble.
Αποχωρώντας από τους αγώνες συνέχισε την παράδοση της οικογενειακή επιχείρηση και είναι ένας από τους πλέον ενεργούς αντιπροσώπους της βόρειας Ελλάδας. Η αγάπη του για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα δεν έσβησε ποτέ. Παρά τα έντονα σημάδια που του έχουν αφήσει οι δυο μεγάλοι του τραυματισμοί το 2011, επέστρεψε με συμμετοχές στο Scramble Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από τότε συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα Μotocross και Εnduro της βόρειας Ελλάδας έχοντας αρκετές νίκες και τίτλους.

Restart στο Motocross!

Την φετινή χρονιά αποφάσισε να επιστρέψει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μotocross στην κατηγορία Οpen, θέλοντας να ζήσει ξανά την περιπέτεια ενός πρωταθλήματος. Οι δυνατότητες του είναι μεγάλες και επιστρέφει με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Ο Άγγελος Συμεωνίδης δεν είναι απλά ένας καλός αναβάτης αλλά το σύμβολο της θέλησης στους Ελληνικούς αγώνες. Έχοντας κερδίσει το σεβασμό όλων για την αγάπη του στους αγώνες, έχει πολύ καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους του χώρου.
(πηγή: enduro-fighter.gr)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα