Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Χιλιάδες Πακιστανοί κατέκλυσαν το Σύνταγμα για την αλλαγή του χρόνου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

του Σπύρου Κύρου

Επικίνδυνη η ανοχή των Αρχών, που τους άφησε ανενόχλητους ενώ είχε επιβάλλει απαγορεύσεις για όλους τους Έλληνες

Χιλιάδες ήταν οι Πακιστανοί που κατέλαβαν το Σύνταγμα για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου, την ίδια στιγμή που στην 20λεπτη συναυλία του Σάκη Ρουβά (που κόστισε πάνω από 200.000€ στους δημότες της Αθήνας) υπήρχαν δρακόντεια μέτρα από τα ΜΑΤ και λιγοστοί άνθρωποι.

Μάλιστα υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν τους Πακιστανούς να αψηφούν όλα τα μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού, χωρίς μάσκες, με τις σημαίες της χώρας τους και να βρίζουν τον πρωθυπουργό. Εμφανής είναι η απουσία του γυναικείου φύλου, αλλά και η απουσία των αστυνομικών που τους άφησε ανενόχλητους, λες και αυτοί αποτελούν μια ξεχωριστή μερίδα του πληθυσμού που δεν κολλάει και δε μεταδίδει τον ιό. Άλλωστε ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς κολλήσουν και χρειαστεί να νοσηλευτούν, μπορούν να το κάνουν δωρεάν στα νοσοκομεία με τα χρήματα που πληρώνουν εδώ και χρόνια οι Έλληνες φορολογούμενοι από τις εισφορές τους.

Πακιστανικά κανάλια μετέδωσαν τις εικόνες των συμπατριωτών τους να γιορτάζουν. Τι καλύτερο άλλωστε από το να διαφημιστεί η χώρα μας ως ένας ιδανικός προορισμός για επιπλέον επίδοξους Πακιστανούς μετανάστες, που βλέπουν την Ελλάδα ως παράδεισο στον οποίο δεν υπάρχουν περιορισμοί λόγω της πανδημίας και που οι ομοεθνείς τους κατακλύζουν την πλατεία Συντάγματος, κάνοντας την να μοιάζει περισσότερο με μια πλατεία του Ισλαμαμπάντ;

Εύλογα κάποιος συμπολίτης μπορεί να αναρωτηθεί βλέποντας αυτές τις εικόνες για την αξιοπιστία της κυβέρνησης, η οποία κυνηγάει με πρόστιμα τους Έλληνες και τους απαγορεύει κάθε είδους εκδήλωση, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανεξέλεγκτους τους μετανάστες να γιορτάζουν. Πώς μπορεί να νιώθει ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, που του επιβλήθηκε να κλείσει το μαγαζί του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όταν βλέπει αυτό το ‘πάρτι’ χιλιάδων και την αστυνομία να μη βρίσκεται εκεί;

Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει ρατσισμός. Ο ρατσισμός όμως αυτός στρέφεται μόνο κατά των Ελλήνων, οι οποίοι φαίνεται ότι στην ίδια τους τη χώρα απολαμβάνουν λιγότερα δικαιώματα από μετανάστες (παράνομους και μη), για τους οποίους οι νόμοι δεν ισχύουν. Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ενημερώθηκε η αστυνομία και επέβαλε περίπου 60 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ο πρόεδρος του Πακιστανικού συλλόγου ζήτησε τη διαγραφή τους, λες και οι ομοεθνείς του είναι υπεράνω των νόμων.

Έχει σημασία επίσης να τονιστεί ότι στη χώρα μας ζει ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών προερχόμενων από το Πακιστάν, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται εδώ παράνομα. Το Πακιστάν αποτελεί στενό σύμμαχο της Τουρκίας και είχε δηλώσει πως: «Οι εχθροί της Τουρκίας είναι και δικοί μας εχθροί», ενώ Πακιστανοί πιλότοι είχαν πραγματοποιήσει υπερπτήσεις στον εναέριο χώρο μας. Επίσης, Πακιστανοί έχουν διαδηλώσει στην Αθήνα για το ζήτημα του Κασμίρ, πάλι με την ανοχή της κυβέρνησης, που τους επιτρέπει να διαδηλώνουν κατά μίας χώρας που θεωρείται σύμμαχος μας, δηλαδή της Ινδίας.

Θα ευχηθούμε με το νέο έτος να έρθει και η αφύπνιση όλων των Ελλήνων εξ αιτίας όσων συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν, ενάντια στα δικά τους συμφέροντα και στα συμφέροντα της πατρίδας μας. Μακάρι να αφυπνιστούν και οι πολιτικές ελίτ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ορισμένα βίντεο από τα γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος:

https://www.youtube.com/watch?v=BuDRgh-x8ko

https://www.youtube.com/watch?v=7b6obNZkVQU

https://youtube.com/watch?v=yHRTt3AZGfM

spot_img

Διαφημίσεις