Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», αφορούσε εσένα αδελφικέ φίλε Ντίνο Κλειτσιώτη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Στον άξονα Καβάλας-Άσπρης Άμμου, Χαλκερού, Νέας Καρβάλης, Λεύκης υπάρχει ένα μεγάλο, πασίγνωστο σόι που ακούει στο όνομα «Κλειτσιώτης». Πρόκειται για απλούς Καβαλιώτες της πατρίδας μας Καβάλας, απλούς ανθρώπους που το κύριο μέλημα τους στην προσωπική ζωή είναι πώς να κάνουν πάντα το καλό στον πλησίον, στην προσωρινή ζωή που ζούμε! Δηλαδή έχουν το φιλότιμο σε περίσσιο απόθεμα ακόμα και να κάνουν εξαγωγή που λέει ο λόγος. Ένας από αυτούς είναι και ο αδελφικός μου φίλος Ντίνος Κλειτσιώτης, νυν διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, πρώην βουλευτής της Ν.Δ και από τους λίγους επιστήμονες της οικονομίας του τόπου μας!! Βέβαια θα μου πείτε από όλα αυτά δεν κολλάει τίποτα με τον αθλητισμό. Μην βιάζεστε θα δείτε πως θα συνεχίσω.

Ο Ντίνος την δεκαετία 1980-1990 ήταν ποδοσφαιριστής της πάλαι ποτέ «ένδοξης κιτρινόμαυρης ομάδας» της ΑΕΚ Καβάλας. Τότε ήταν προπονητής ο επίσης αδελφικός φίλος, ο αθάνατος ποδοσφαιριστής πρώτα του Ηρακλή και μετέπειτα του ΑΟ Καβάλας Ανέστης Καραμπετάκης. Είχε μεγάλη εκτίμηση στον νεαρό τότε ξανθομάλλη παίκτη ο οποίος εκτός των άλλων προσόντων του, είχε και μία σπάνια αρετή στο παιχνίδι του, το απαράμιλλο κοντρόλ της μπάλας που για τον καιρό εκείνο ήταν κάτι το σπάνιο. Στην μακρά αθλητική πορεία μου άλλους 3 ποδοσφαιριστές θυμάμαι να είχαν τέτοιο προσόν. Τον Τζίνη από τον Βόλο (διεθνής), τον Χάιτα του Ηρακλή και τον Μοδούρα της ίδιας Καβαλιώτικης ομάδας. Ο Ντίνος που ήταν επιθετικός ανέβασε πολύ ψηλά την ΑΕΚ που διεκδικούσε μία χρονιά την είσοδο της στην Β Εθνική. Σε έναν αγώνα μπαράζ που έδωσε η ΑΕΚ στην Πολίχνη με τον ισχυρό τότε Φοίνικα έχασε τότε με 1-2 από την σφαγιαστική διαιτησία, κάποιου Θεσσαλού διαιτητή και οι «Πόντιοι» ανέβηκαν, ενώ η ομάδα του Καραμπετάκη ήταν η πραγματική νικήτρια του αγώνα.

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης που συγκλόνισε με την απόδοση του έφαγε τόση κλωτσιά από τους γηπεδούχους που πιστεύω ότι τις θυμάται ακόμα και σήμερα! Θέλω για αυτό να σας δώσω να καταλάβετε ότι ο αδελφικός φίλος μου παντού ήταν άριστος! Όπως και τώρα που είναι διοικητής ενός μεγάλου ιδρύματος υγείας. Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός Υγείας θα νιώθουν περήφανοι για την τοποθέτηση του Ντίνου στην θέση του διοικητή σε μία κρίσιμη χρονιά που η χώρα μας μαστίζεται από την πρωτόγνωρη πανδημία. Ο Ντίνος Κλειτσιώτης δεν είναι ο άνθρωπος της καρέκλας, ούτε τότε που ήταν βουλευτής της Ν.Δ., ούτε και σήμερα που είναι διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Συνεχώς κινείται για να εξυπηρετήσει όποιον έχει ανάγκη, ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσεως ή κομματικής αποχρώσεως!

Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Ένας άνθρωπος με φιλότιμο τόσο πολύ ώστε να κάνει και εξαγωγή!! Για αυτό από τότε που ανέλαβε το νοσοκομείο μας θεωρείται από τις καλύτερες μονάδες υγείας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια!! Βέβαια τέτοιοι άνθρωποι τέλειοι παντού δεν έχουν μόνο εξασφαλίσει τον θαυμασμό των πολλών αλλά και τον φθόνο των λίγων. Ξέρω εγώ τι σας λέω…

Για αυτούς ο Ντίνος έχει μόνο μία μέθοδο. Την ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ όπως ο Ύψιστος που είπε το ασύγκριτο «Ου γαρ οδασι τι ποιούσι». Αδερφέ Ντίνο Κλειτσιώτη μην σταματήσεις το θεάρεστο έργο ώστε να ανακουφίζεις όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου.

VERITE 52 ANEE’

spot_img

Διαφημίσεις