Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

(Την) έπεσε στον πιο ψύχραιμο ο συνδικαλιστής των Πετρελαίων!

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας που είναι παρούσα σε εννιά χώρες να στέλνει επιστολή στους εργαζόμενους σε μια από αυτές και να τους διαβεβαιώνει ότι δεν κινδυνεύει η ασφάλειά τους στον χώρο δουλειάς από τις …απειλητικές διαθέσεις συναδέλφων τους!
Έγινε όμως κι αυτό στα Πετρέλαια Καβάλας, όπου αναφέρθηκε επίσημα προς τη Διοίκηση, αλλά και την Αστυνομία της περιοχής μας, «περιστατικό βίας με απειλές για σωματική βλάβη, εξύβριση, επιθετική και προφανώς ανάρμοστη συμπεριφορά προς στέλεχος της εταιρείας από εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων». Αυτή είναι η χαρακτηριστική περιγραφή που χρησιμοποιεί στην επιστολή προς τους εργαζόμενους στην Ελλάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου της Ενεργειακής Μαθιός Ρήγας!

Ο ίδιος τόνισε πως «η βία είναι ξένη προς την οικογένεια της Energean», πρόσθεσε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά, ενώ εγγυήθηκε και για την ασφάλεια όλων στους χώρους εργασίας. Προσπαθήσαμε να μάθουμε περισσότερα για το περιστατικό που εκδηλώθηκε με αφορμή παρατήρηση του στελέχους της Ενεργειακής για την ύπαρξη ζητήματος ασφάλειας από το πανό που το Σωματείο έχει αναρτήσει στην πύλη του εργοστασιακού και έτσι αυτή ανοίγει μόνο κατά το ήμισυ. Αυτό που μάς ειπώθηκε χαρακτηριστικά από ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά ήταν ότι «οι δύο άνδρες δεν ήρθαν στα χέρια μόνο και μόνο επειδή ο συνάδελφος που δέχθηκε την επίθεση ίσως και να είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που εργάζεται στις εγκαταστάσεις μας στην Καβάλα»!
Θλιβερά και απίστευτα όλα αυτά, πραγματικά…
spot_img

Διαφημίσεις