Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Σαρία και στην Ελλάδα / Το Ισλάμ τρομοκρατεί την Ευρώπη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Του Σπύρου Κύρου

Λίγες μέρες νωρίτερα στην Αθήνα, 17χρονη κακοποιήθηκε από το φανατικό μουσουλμάνο πατριό της και τη μητέρα της, επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί 40χρονο! Ο πατριός της εφαρμόζοντας τη Σαρία (Ισλαμικό Νόμο) την ξυλοκόπησε με τη συμμετοχή της μητέρας της, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να την πνίξει χρησιμοποιώντας ένα μαξιλάρι. Μάλιστα η κοπέλα στην καταγγελία της άφησε υπονοούμενα και για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της, πάντα με τη συμμετοχή και της μητέρας!

Επίσης, σε πορεία Πακιστανών που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας (για τους οποίους φυσικά δεν ισχύει κανένα μέτρο για την πρόληψη του κορωνοϊού) υψώθηκαν και σημαίες της ισλαμικής οργάνωσης Dawat-e-Islami, οργάνωσης που έχει ανοιχτά δηλώσει ότι είναι υπέρ της εφαρμογής της Σαρία. Ήδη όμως έχει γίνει γνωστό ότι στην Αθήνα κυκλοφορεί και ‘Ισλαμική Αστυνομία’, με ομάδες μουσουλμάνων που περιπολούν με πτυσσόμενα κλομπ και χτυπούν ομόθρησκους άνδρες και γυναίκες που δε συμμορφώνονται με τον Ισλαμικό Νόμο.

Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δε θα ακουστεί από τους “αλληλέγγυους” και τους “δικαιωματιστές” αφού τα εγκλήματα από αλλοδαπούς και μετανάστες –παράτυπους ή μη- δε μετράνε για αυτούς. Αντιθέτως, είναι πάντα πρόθυμοι να τους βοηθήσουν, ανεξάρτητα από το τι έχουν διαπράξει, όπως στην περίπτωση που έσπευσαν να βρουν δικηγόρο στη λαθρομετανάστρια που αποφάσισε να βάλει φωτιά στο Πεδίον του Άρεως.

Ενώ συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα, η Ευρώπη συνεχίζει να αντιμετωπίζει την ισλαμική τρομοκρατία. Ο Βρετανός πολιτικός David Amess, δολοφονήθηκε με μαχαίρι από 25χρονο Σομαλό. Το χτύπημα συνδέθηκε με τον ισλαμικό εξτρεμισμό και αναφέρθηκε ότι ο Σομαλός το σχεδίαζε για μια εβδομάδα, ενώ παρακολουθούσε και βίντεο του Anjem Choudary, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού καλούσε τους ανθρώπους να υποστηρίξουν την τρομοκρατική οργάνωση του ISIL (Islamic State of Iraq and the Levant). Στη Νορβηγία, ένας 37χρονος Δανός σκότωσε πέντε πολίτες στην πόλη Κόνγκσμπεργκ. Ο Δανός είχε ασπαστεί το Ισλάμ και είχε ριζοσπαστικοποιηθεί. Στη Γαλλία συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Samuel Paty από 18χρονο Τσετσένο ισλαμιστή. Το έγκλημα του καθηγητή; Έδειξε σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ!

Τα γεγονότα αυτά δεν πρέπει να προκαλούν εντύπωση σε κανέναν, αλλά ούτε και να θεωρούνται μεμονωμένα και σπάνια, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τον αριθμό των τρομοκρατικών χτυπημάτων από φανατικούς ισλαμιστές, αλλά και τις περιπτώσεις βίας και μίσους εναντίον αλλόθρησκων, ή ακόμα και ομόθρησκών. Στο Πακιστάν, πατέρας έκαψε ζωντανές τις δύο κόρες και τα τέσσερα εγγόνια του επειδή οι κόρες παντρεύτηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή του! Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί πολλές φορές ακόμα και στην Ευρώπη, με κοπέλες να δολοφονούνται ή να ξυλοκοπούνται από μουσουλμάνους επειδή αρνήθηκαν μια πρόταση γάμου. Τώρα αυτό το βλέπουμε και στην Ελλάδα, μετά τους βιασμούς, τους εμπρησμούς, τις ληστείες, το εμπόριο ναρκωτικών και πολλά ακόμα εγκλήματα από μουσουλμάνους μετανάστες.

Η πραγματικότητα δεν μπορεί να αποκαλείται πλέον “ρατσισμός” και “ξενοφοβία”. Τα συμφέροντα των ομάδων που εκμεταλλεύονται την παράνομη μετανάστευση ή που λόγω ιδεολογίας τάσσονται υπέρ των μουσουλμάνων μεταναστών που εγκληματούν ανεξέλεγκτα δεν μπορούν να ξεπερνούν τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Τα γεγονότα στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γαλλία και στις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για τη χώρα μας. Ήρθε η ώρα οι πολιτική ηγεσία να αντιμετωπίσει τις απειλές.

spot_img

Διαφημίσεις