Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Προσοχή στη δόση της αυστηρότητας στα μέτρα! (του Ν. Κιοσέ)

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Γράφει ο Νίκος Κιοσές

Όταν η πραγματικότητα γίνεται δύσκολη, γίνεται δύσκολη και η διαχείριση της! Ορισμένοι, θα επιλέξουν πιο εύπεπτες ερμηνείες (σενάρια συνωμοσιολογίας), έχοντας την ψευδαίσθηση πως θα αποφύγουν την πραγματικότητα! Και όσο πιο δύσκολη θα γίνεται η πραγματικότητα, τόσο περισσότεροι θα θέλουν να την αποφύγουν, τόσο περισσότεροι, θα υιοθετούν εξωπραγματικά σενάρια!

Επειδή η πανδημία του κορωνοϊού, είναι από μόνη της μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα, έτσι και η διαχείριση της είναι εξίσου πολύ δύσκολη και υπεύθυνη διαδικασία! Σύνεση και μέτρο επιβάλλονται σε όλα τα επίπεδα… ακόμη και στην αυστηρότητα των μέτρων που λαμβάνουν, αυτοί που έχουν φορτωθεί την τεράστια ευθύνη της προάσπισης της δημόσιας υγείας, της δίκης μας υγείας!!!
Αν πέσει παραπάνω αυστηρότητα, τότε, η ήδη δύσκολη πραγματικότητα, γίνεται αχρείαστα πιο δύσκολη, τότε αυτοί που θα θέλουν να την αποφύγουν αυξάνονται σαν τα κρούσματα του κορωνοϊού, τότε η συνταγή θα χαλάσει και το φαγητό δεν θα τρώγεται… ότι δηλαδή θέλουμε να αποφύγουμε!
ΣΥΝΕΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΜΕΤΡΟ παντού!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Υ.Γ. Το “τέλος το σούβλισμα” είναι μια υπερβολική δήλωση! Δεν θα μου καταστρέψεις εσύ την πέτσα, κύριε Πέτσα!

Διαφημίσεις