Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Παράνομοι μετανάστες παρατάνε τα παιδιά τους σε λιμενικούς

Ζητούν λεφτά και σπίτι στην Αθήνα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

του Σπύρου Κύρου

Σε ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφους σε λιμενικό που αντιμετωπίζει τις ροές των λαθρομεταναστών, σχετικά με την πιο δύσκολη στιγμή της, η ίδια απάντησε τα εξής: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν είδαμε τα μωρά να κλαίνε μέσα στις βάρκες, τα ανεβάζαμε στο καράβι, είναι μηνών όταν τα παίρνεις στην αγκαλιά σου. Και οι γονείς οι οποίοι δεν τους ενδιαφέρουν τα μωρά και τα παρατάνε στις αγκαλιές μας. Δηλαδή έφευγαν και μας αφήναν τα μωρά, δεν τους ένοιαζε καθόλου. Και όταν τους λέγαμε ‘έχετε ένα μωρό εδώ, πάρτε το’, μας έλεγαν ‘δε μας νοιάζουν τα μωρά, έχουμε πολλά, θα κάνουμε κι άλλα, εμείς να σωθούμε’»!

Μοιάζει απίστευτο για δυο γονείς να παρατάνε το παιδί τους, όμως αυτό το γεγονός αποδεικνύει το υπόβαθρο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι όταν φαίνεται πως δε λογαριάζουν τη ζωή ούτε του ίδιου τους του παιδιού, δεν είναι να απορεί κανείς για τη συμμετοχή τους στην εγκληματικότητα και για το πόσο εύκολο είναι να αφαιρέσουν μια ανθρώπινη ζωή, ακόμα και για ασήμαντη αφορμή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μανώλης Καντάρης, ο οποίος είχε δολοφονηθεί από τρεις Αφγανούς για μία κάμερα των 120 ευρώ, την ώρα που θα πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει!

Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι θα ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία μας και θα δώσουν λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας. Άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει ούτε η μοίρα του παιδιού τους. Άραγε τι έχουν να πουν για αυτό οι τόσο ευαίσθητοι ανθρωπιστές και υποστηρικτές των λαθρομεταναστών; Βέβαια είναι φανερό ούτως ή άλλως ότι δεν έρχονται για να ενταχθούν στην Ελλάδα, αλλά για να απολαύσουν τις δωρεάν παροχές μιας Ευρωπαϊκής χώρας. Πολύ πρόσφατα, όταν έγινε γνωστό πως υπάρχει πρόθεση να κλείσει η δομή του Ελαιώνα, λαθρομετανάστρια δήλωσε τα εξής: «Αν θέλουν να φύγουμε από τον Ελαιώνα, πρέπει να μας δώσουν σπίτι στην Αθήνα! Αν θέλουν να φύγουμε από εδώ, θα πρέπει να έρθουν και να μας σκοτώσουν! Και θέλουμε τα λεφτά μας!» Η κυρία θέλει λεφτά και σπίτι την ίδια στιγμή που οι Έλληνες παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με το βασικό μισθό και ενώ πολλοί δεν έχουν και δε θα καταφέρουν ποτέ να έχουν το δικό τους σπίτι.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με αυτά που δήλωσε η λιμενικός εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=YByhnnCpTAk

Και το βίντεο με τις δηλώσεις της λαθρομετανάστριας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=M36IVwvlP6c

spot_img

Διαφημίσεις