Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Οι οδηγοί δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις, αλλά και απαιτήσεις

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Θέλετε να πυροδοτήσετε την αδρεναλίνη σας; Πάρετε το αυτοκίνητό σας και προσπαθήσετε να παρκάρετε στην πόλη της Καβάλας!!!

Απορώ και εξανίσταμαι με την κατάσταση του παρκαρίσματος του αυτοκινήτου στην πόλη της Καβάλας, γιατί τόσο χτύπημα στο αυτοκίνητο; Γιατί δεν υπάρχει/υπήρχε μέριμνα για τον πολίτη οδηγό;

Ο πολίτης έχει μόνο υποχρεώσεις και όχι απαιτήσεις; Μόνο να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, δημοτικά τέλη και ένα σωρό φόρους χωρίς να έχει την μέριμνα από την πολιτεία;
Ποιος έχει κέρδος; κανένας!!! μόνο χασούρα!!! Δεν είναι τυχαίο που οι κάτοικοι των ενδιάμεσων χωριών Καβάλας, Δράμας επισκέπτονται για τις αγορές αγαθών την Δράμα, που έχει κάπως καλύτερες συνθήκες στάθμευσης αυτοκινήτου.

Οι υπάλληλοι στις υπηρεσίες, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι επαγγελματίες, οι ιατροί, οι ασθενείς, πρέπει να είναι κάθε πρωί σε ετοιμότητα και εγρήγορση για να βρουν πάρκινγκ και να είναι στις θέσεις τους στην ώρα που πρέπει!!!

Και το τραγελαφικό είναι αν κάποιος θέλει να επισκεφθεί κάποια υπηρεσία ή γιατρό για μικρό χρονικό διάστημα και ανεβάσει το αυτοκίνητό του σε κάποιο πεζοδρόμιο, οι υπηρεσίες του δήμου καραδοκούν να αφήσουν στο αυτοκίνητο και κάποια κλήση, ενώ η ευθύνη ανήκει στους διοικούντες αυτών των υπαλλήλων που δεν μερίμνησαν για το παρκάρισμα του αυτοκινήτου.

Δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ πολυώροφο ή κάποιο υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία της Καβάλας ή οι μισογκρεμισμένες καπναποθήκες να κατεδαφιστούν και να δημιουργηθούν πάρκινγκ; Οι αρμόδιοι ας προβληματιστούν! Οι στατιστικές υπηρεσίες δεν κρούουν προβληματισμούς;

Οι οδηγίες καλές για το που και πως θα παρκάρουν οι οδηγοί ανάλογα με τις διαγραμμίσεις, αλλά δεν μας λένε σε ποιο χώρο και ποιο πάρκινγκ!!!
Αναρωτιέμαι πόσο ακόμη θα τυραννούμε τον κατακρεουργημένο πολίτη, με πόσα ψυχικά στρεσαρίσματα θα τον κατακεραυνώνουν!!!

Δημητρακάκης Γεώργιος
Μαθηματικός- Αντιφίλιπποι

Διαφημίσεις