Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Αφήστε το έθνος Γιάννα! Να μιλήσουμε για το κράτος; Αντέχετε; (του Νίκου Κιοσέ)

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Χαμός γίνεται με το λογότυπο της επιτροπής «Ελλάδα 2021», για το λογότυπο της Γιάννας! Με έναν περίεργο τροπο, όποτε προκύπτει ένα σοβαρό θέμα, ασχολούμαστε εντελώς παρελκυστικά, με τις παρυφές του, αφήνοντας την ουσία ανέγγιχτη προς τέρψιν των πονηρών! Έτσι και τώρα, με την επιτροπή που μας καλεί να συζητήσουμε και μάλιστα να μην φοβηθούμε λέει, την συζήτηση για τον έθνος! Και αντί να εστιάσουμε σε αυτό, δίνουμε αχρείαστες και άχρηστες μάχες για το λογότυπο! Για πες μου λοιπόν κυρία Γιάννα, ποια ανάγκη, ποιο ζόρι, κάνει επιτακτική αυτήν την ώρα, την συζήτηση για το έθνος; Τι έχουμε να συζητήσουμε ή αποφασίσουμε για το έθνος;

Το έθνος των Ελλήνων, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν! Η πορεία ειναι γνωστή, η ικανότητα του αδιαμφισβήτητη, η αντοχή του αξιοθαύμαστη, η ιστορία του μοναδική! Απειλείται από κάποιους και αν ναι, από ποιους και γιατί; Αμφισβητείται το μέλλον του; Αν το μέλλον του λοιπόν, είναι αυτό που σας απασχολεί, μην έχετε καμία αμφιβολία!

Όσα μπολιάσματα κι αν προσπαθήσετε, το έθνος των Ελλήνων με το Ισλάμ, είναι κάτι σαν το ξύδι με το λάδι! Αυτήν την επιμειξία δεν μπορείτε και δεν θα την πετύχετε ποτέ! Επίσης, κάτι που πρέπει να τονιστεί για το έθνος, είναι πως διαχρονικά θυσιάζεται για να σώσει το κράτος! Αυτά για το έθνος και πολλά είπαμε!!!

Και μιας και είπα για κράτος Γιάννα μου, αναρωτιέμαι αν έχετε το θάρρος να μιλήσουμε για το κράτος! Αν υπάρχει σήμερα, μετά από 200 χρονιά ελληνικού κράτους και 10 και πλέον χρόνια κρίσης, αδήριτη ανάγκη να συζητήσουμε και λάβουμε σοβαρές αποφάσεις για κάτι, αυτό είναι το ελληνικό κράτος των κοτζαμπάσηδων, το ληστρικό κράτος, που εδώ και 200 χρόνια καταδυναστεύει το έθνος και απαιτεί από αυτό διαρκείς θυσίες, προκειμένου να συνεχίσει ατάραχο και αυτάρεσκο την παρασιτική του πορεία, ως ξενιστής στα σωθικά των Ελλήνων!

Ιδιαίτερα σήμερα, που η προκλητικότητα των Τούρκων έχει χτυπήσει κόκκινο, η απουσία εθνικής στρατηγικής είναι εμφατική. Ένα πολιτικό προσωπικό, ένα κράτος, που δεν έχει το ελάχιστο ποσοστό καταφάσεων για να πετύχει το μέγιστο. Που η αξιοπιστία του βρίσκεται μονίμως στο νεκροτομείο!

Γι’ αυτό και σύρεται ασθμαίνοντας πίσω από τα γεγονότα, προσπαθώντας ωστόσο να δημιουργεί εντυπώσεις αποφασιστικής πολιτικής και εθνικής πυγμής. Πρόκειται για εξευτελιστική έκπτωση της πολιτικής, που, αργά ή γρήγορα, θα οδηγήσει σε εθνική περιπέτεια, εκτός και αν…

Ναι λοιπόν, να μιλήσουμε, να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και να αποφασίσουμε για αυτό το αν! Όχι όμως για το έθνος! Το σαράκι είναι το κράτος! Το κράτος των λιγοστών και ολίγιστων, που επιβιώνει σε βάρος του έθνους!

Όχι, δεν φοβόμαστε την συζήτηση για το έθνος! Αυτό όμως που προέχει, είναι να συζητήσουμε για το κράτος και πως αυτό, αντί για δυνάστη και απειλή, θα γίνει το μέσον για την απογείωση του έθνους μας…του έθνους των Ελλήνων! Αντέχετε;

Διαφημίσεις