Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρίνα Φιλιππίδου: Δωράκια του ΣΥΡΙΖΑ στα «δικά του παιδιά»

Ημέρα:

spot_img

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των διορισμών ημετέρων, αλλά και των υψηλών απολαβών διευθυντικών στελεχών κρατικών φορέων, ασκεί η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίνα Φιλιππίδου. 

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, όχι απλά έχει πάει περίπατο, αλλά δεν υπήρξε καν στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», δηλώνει χαρακτηριστικά στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας.

Ερώτηση στην Βουλή κατέθεσε για το θέμα ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης

Ήδη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφερε την Πέμπτη (9/3) το θέμα στη Βουλή, με ερώτηση που κατέθεσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, επικαλούμενος στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.
«Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ. συνεχίζει να διορίζει ημετέρους, αυξάνοντας τόσο τις θέσεις των μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων, όσο και τις απολαβές τους», καταγγέλλει ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρεται σε περιπτώσεις προσλήψεων στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Τουρισμού. Επίσης, ειδική αναφορά κάνει και στις μηνιαίες αποδοχές του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή στον Ο.Δ.ΔΗ.Χ.

«Είναι προκλητικό μέσα στην κρίση να συνεχίζουν να κάνουν «δωράκια» δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους, την ώρα που νέοι φόροι και περικοπές έρχονται για όλους τους Έλληνες»

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει και προτείνει για την «αντιμετώπιση» της ανεργίας, διορισμούς στο δημόσιο, φυσικά ημετέρων, προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά. Αυτό που βέβαια είναι εξοργιστικό είναι οι αποδοχές, τόσο των ανθρώπων του Α.Δ.Μ.Η.Ε. που βέβαια παραιτήθηκαν μετά το σκάνδαλο κι όταν αυτό έγινε γνωστό, αλλά και τελευταία του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ με προαγωγή αρχικά και εφάπαξ και στη συνέχεια συνταξιοδότηση. Όλο αυτό είναι όχι απλά ανήθικο, αλλά και απαράδεκτο. Θεωρούμε ότι όχι μόνο πρέπει να λογοδοτήσουν και να παραιτηθούν άμεσα, αλλά να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες. Το μόνο που κάνουν είναι να φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη και να βολεύουν και να ικανοποιούν μονάχα τα «δικά» τους παιδιά, κάτι για το οποίο κατηγορούσαν τόσα χρόνια τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Είναι προκλητικό στην κρίση αυτή να συνεχίζουν να κάνουν «δωράκια» δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους, την ώρα που νέοι φόροι και περικοπές έρχονται για όλους τους Έλληνες», σημείωσε σχετικά στις δηλώσεις της η Μαρίνα Φιλιππίδου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...