Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκληρό ροκ από την Νέα Δημοκρατία ενόψει της ΔΕΘ

Ημέρα:

spot_img

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία, ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στόχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, είναι η ανάδειξη του κόστους που καλείται να πληρώσει ο λαός το επόμενο διάστημα, εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

Έρχονται οι «λογαριασμοί» της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

«Παρά τα όσα αποπροσανατολιστικά θέματα μπαίνουν στη σφαίρα του δημοσίου διαλόγου, το επόμενο διάστημα θα έρχονται οι «λογαριασμοί» της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. Ήδη έχουν επιβληθεί πολλοί φόροι, παλιοί και καινούργιοι, ενώ έχουν ψηφιστεί μέτρα μέχρι και το 2019. Από τον επόμενο μήνα, η αρχή θα γίνει με τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. που θα καταργούσε ο κ. Τσίπρας κι αντίθετα τον αύξησε. Βολεύει την κυβέρνηση οι πολίτες να βλέπουν τους πολιτικούς ταγούς να ασχολούνται με άλλα θέματα. Όμως εμείς δεν θα πέσουμε στη φάκα. Θα αναδείξουμε όλο αυτό το κόστος που πληρώνουν οι πολίτες από την κυβέρνηση, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα κακά της υπερφορολόγησης, διότι μέχρι το τέλος του έτους θα πληρωθούν 8 δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικά βάρη, όταν οι πολίτες έχουν ήδη φτάσει στα όρια των αντοχών τους», τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Με στοιχεία αριστερής ιδεοληψίας η κυβέρνηση θέλει να συσπειρώσει το στενό κομματικό της ακροατήριο

«Επίσης θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε το αδιέξοδο του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης που καταρρέει αφού δεν μπορούν να πληρωθούν οι εισφορές ή τις πληρώνουν όσοι δεν πηγαίνουν καλά στις δουλειές τους. Αυτό δεν είναι καλό, να καταλήγεις δηλαδή να μην πηγαίνεις καλά στις δουλειές σου για να είσαι σε χαμηλή κλάση εισφορών και να πληρώνεις λίγα. Είναι βέβαια και όλα τα υπόλοιπα που έχουν λίγα στοιχεία αριστερής ιδεοληψίας, με τα οποία η κυβέρνηση θα θέλει να συσπειρώσει το στενό κομματικό της ακροατήριο. Όλα αυτά εμείς θα τα κάνουμε γνωστά στον ελληνικό λαό, το αμέσως κιόλας επόμενο διάστημα», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στη Δ.Ε.Θ. ο Κ. Μητσοτάκης θα σταθεί στην ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και στην ελάφρυνση των φορολογικών βαρών

Αναφορικά με τα όσα θα πει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο βουλευτής Καβάλας σημείωσε: «Στη Δ.Ε.Θ., σε αντίθεση με τα προγράμματα «Θεσσαλονίκης» που κάποτε εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και πέρυσι, θα σταθεί στην ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και σε κάποιες παρεμβάσεις ειδικές, κοστολογημένες, τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές, κυρίως στον άξονα της ελάφρυνσης των φορολογικών βαρών, προκειμένου να ανασάνει η οικονομία και να αναδειχθούν οι δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας για να τραβήξουν τη χώρα έξω από το πρόβλημα. Παράλληλα, θα γίνει μια εξόρμηση κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στη βόρεια Ελλάδα, για να κάνουμε τις επαφές μας με τις παραγωγικές τάξεις, να κάνουμε διάλογο, να τους ακούσουμε, εξηγώντας τους φυσικά και το δικό μας πλάνο».

Αποσπασματικά και κατά τομέα θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

«Στην πορεία θα αρχίσει να ξετυλίγεται το πλέγμα των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες θα ενωθούν σ’ αυτό που θα αποκαλέσουμε κάποτε κυβερνητικό πρόγραμμα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τώρα πλήρως, διότι αφενός δεν έχουν προκηρυχθεί εκλογές, αλλά και αφετέρου γιατί θα ήταν λανθασμένη κίνηση να το παρουσιάσουμε από τώρα. Αποσπασματικά και κατά τομέα ο διάλογος θα συνεχιστεί, ενώ συγκεκριμένες προτάσεις τυγχάνουν ήδη επεξεργασίας από τις αρμόδιες ομάδες σε συνεργασία με τους τομεάρχες», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...