Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ομαδικά “πυρά” κατά Αλέξη Τσίπρα (φώτο και video)

Ημέρα:

spot_img

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσαν από την Καβάλα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/9) στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.

Οι βουλευτές Δημήτρης Σταμάτης και Θόδωρος Καράογλου, μαζί με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριο Λαζαρίδη, αλλά και τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, έκαναν δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο της επικείμενης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ. το τριήμερο 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ατόπημα η μη πρόσκληση Παναγιωτόπουλου στην υπογραφή της συμφωνίας για τη σιδηροδρομική Εγνατία

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ως εκλεγμένος βουλευτής δεν προσκλήθηκε στην υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για την σιδηροδρομική Εγνατία που έγινε την περασμένη Τετάρτη στην Καβάλα, κάνοντας λόγο για ατόπημα.

Στη συνέχεια τόνισε ότι στόχος των εξορμήσεων των πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην ελληνική περιφέρεια, είναι η ακρόαση των προβλημάτων και η επαφή με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, στις οποίες, όπως είπε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει έμφαση, όχι με θεωρίες, αλλά με πράξεις.

Συνεπής στην ασυνέπειά του ο Αλέξης Τσίπρας!

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σταμάτης ανέφερε ότι στην πρώτη γραμμή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τα προβλήματα των πολιτών, στην συνέχεια η εκκίνηση της οικονομίας και ακολούθως η αντιπολιτευτική τακτική έναντι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως συνεπή στην ασυνέπεια του, αλλά κι ότι στη Δ.Ε.Θ. θα πει αυτά που θα κάνει, δηλαδή τίποτα!

Ο κ. Σταμάτης σημείωσε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει όραμα και σχεδιασμό και με τα απαραίτητα στοιχεία μπορεί να αποδείξει ότι θα τα καταφέρει.

Ο Κ. Μητσοτάκης δεν θα τάξει λαγούς με πετραχήλια…

Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε ο Θόδωρος Καράογλου, λέγοντας ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την έλευση του στη Δ.Ε.Θ., θα αφουγκραστεί τα προβλήματα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, σημείωσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει εκτινάξει τη φορολογία στα ύψη, ενώ τόνισε ότι η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη θα είναι βαρυσήμαντη, αλλά συγχρόνως θα αφορά τον σχεδιασμό για την Ελλάδα του αύριο. Όπως είπε ο κ. Καράογλου, η Νέα Δημοκρατία οφείλει να έχει συγκεκριμένες προτάσεις και κοστολογημένο πρόγραμμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα τάξει λαγούς με πετραχήλια, αλλά πράγματα που μπορούν να υλοποιηθούν.

«Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος»

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας για την παρουσία του κ. Τσίπρα στη Δ.Ε.Θ. υπογράμμισε ότι «επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος», δηλαδή στη Δ.Ε.Θ. όπου το 2014 παρουσίασε το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», το 2015 το παράλληλο πρόγραμμα και πέρυσι ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν εφάρμοσε τίποτα απολύτως.

Συμπλήρωσε λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας θα πει στον λαό ότι η χώρα θα βγει από τα μνημόνια, ενώ έχει δεσμεύσει την χώρα, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που, όπως ανέφερε, δεν θα πει τίποτα παραπάνω από αυτά που μπορεί να κάνει.

Για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων τον τελευταίο λόγο έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την κινητικότητα που υπάρχει σχετικά με την στελέχωση των ψηφοδελτίων στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο κ. Σταμάτης δήλωσε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πρόεδρος του κόμματος και κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να μην βιάζονται και να μην ανησυχούν. Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου είπε ότι καλό να υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι, όταν το 2015 η Ν.Δ. έψαχνε και δεν εύρισκε να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της, ενώ συμπλήρωσε, αφού εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο 2018, ότι θα γίνουν οι καλύτερες επιλογές, μεταξύ αξίων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...