Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η χώρα είναι στην εντατική και χρειάζεται επειγόντως οξυγόνο»

Ημέρα:

spot_img

 

«H παραμονή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία βουλιάζει την οικονομία, κοστίζει ακριβά στην κοινωνία και επιφυλάσσει σοβαρούς κινδύνους. Η χώρα είναι στην εντατική και χρειάζεται επειγόντως οξυγόνο για να αναπνεύσει. Χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή». 

Αυτό τονίζει με συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου, στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά εξαϋλώνεται και δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος της θητείας του. Είναι ήδη μια Κυβέρνηση σε αποδρομή… Φοβόμαστε να μην σκάσει η χώρα στα χέρια αυτής της επικίνδυνης Κυβέρνησης. Όσο παραμένει τόσο οι κίνδυνοι μεγαλώνουν. Γι’ αυτό, επιμένουμε στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Έπρεπε να είχαν φύγει χθες. Τσίπρας και Καμμένος δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Φαίνεται ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν την οικονομία στην ανάπτυξη και στην έξοδο στις αγορές. Την ίδια ώρα δεσμεύουν τη χώρα για το 2019 και το 2020, δηλαδή μετά το τέλος του τρίτου, δικού τους Μνημονίου. Επιβάλλουν έτσι το τέταρτο Μνημόνιο».

Αναφερόμενος στη συμφωνία της Μάλτας, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού τονίζει πως η πατρότητα των μέτρων είναι αποτέλεσμα των καθυστερήσεων και των ιδεοληψιών της Κυβέρνησης υπογραμμίζει: «Τα μέτρα έχουν την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ότι είναι η συνέπεια της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και της καθυστέρησης της Κυβέρνησης. Και το γνωρίζουν ακόμα περισσότερο οι οικονομικά ασθενέστεροι που θα σηκώσουν και το μεγαλύτερο βάρος».

Ο κ. Λαζαρίδης υπογραμμίζει ότι το εθνικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, για την έξοδο από την κρίση, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο τις δυσμενείς για τους πολίτες συμφωνίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι συμφωνίες, όλες οι συμφωνίες, μπορούν να τροποποιηθούν… Αυτό που εμείς λέμε ως Νέα Δημοκρατία είναι ότι θα προτάξουμε ένα δικό μας εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Με μείωση φόρων και εμπροσθοβαρείς μεταρρυθμίσεις στο Κράτος και την οικονομία. Και χτίζοντας την αξιοπιστία που απαιτείται θα συζητήσουμε με τους εταίρους μας τη βελτίωση του δημοσιονομικού πλαισίου και του μείγματος πολιτικής».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων» στην Κωνσταντινούπολη

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμπράττει με τη διεθνούς φήμης...

Το μπλουζάκι του κ. Τσούνη και το EuroPride!

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο η κυβέρνηση του Κ....

Πολύς κόσμος στο Carnival Shopping party

Εκατοντάδες Καβαλιώτες και επισκέπτες της πόλης ήταν καλεσμένοι στο...

«Μικρά συζυγικά εγκλήματα» του Schmitt Eric-EmmanueL στο «Αυλαία»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΛΙΖΑ. Εντάξει: εξέφρασα τη γνώμη...

Πολλά τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Κώστας Πανταζής: Δρομολόγια προς την Ξάνθη και από την...

«Λίφτινγκ» στο Βερούλειο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Κωνσταντίνος Χατζηαναστασίου: Το γήπεδο υπερχρησιμοποιείται Για τα θέματα που αφορούν...

Μετά από δύο μήνες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μετά από δίμηνη ταλαιπωρία, οι δεκάδες εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ...

Την επόμενη εβδομάδα η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Πρόστιμα σε όσους πωλούν φρούτα στους δρόμους και στις...