Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φίλιππος Αναστασιάδης: «Οι συνδημότες μας πίστεψαν σε εμάς»

Ημέρα:

spot_img

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εύκολη, όπως τελικά εξελίχθηκε, εκλογική νίκη που πέτυχε την Κυριακή (26/5), εξέφρασε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ναι, Μπορούμε», Φίλιππος Αναστασιάδης.

«Ευχαριστώ τους συνδημότες μας για την μεγάλη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό μας. Ήταν μια επιβράβευση για την πενταετία που διανύσαμε, για το έργο μας και φυσικά το πολύ ισχυρό ποσοστό είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα στον τόπο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Αναστασιάδης.

«Είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστούμε με την αντιπολίτευση σε πάρα πολλά σημεία, δεν μας χωρίζει τίποτα, αλλά μας ενώνουν τα προβλήματα και η ανάπτυξη του δήμου»

«Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά, έχουμε μια ισχυρή πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο με είκοσι συνεργάτες. Είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστούμε με την αντιπολίτευση σε πάρα πολλά σημεία, δεν μας χωρίζει τίποτα, αλλά μας ενώνουν τα προβλήματα και η ανάπτυξη του δήμου και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να διοικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δήμο μας», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Παγγαίου.

Να σημειωθεί ότι σε σύνολο 83 εκλογικών τμημάτων, ο συνδυασμός του κ. Αναστασιάδη απέσπασε ποσοστό 59,15%, ο συνδυασμός του κ. Ξουλόγη 31,94%, αυτός του κ. Γερομάρκου 3,86%, του κ. Βαζακίδη 3,07% και του κ. Διαμαντόπουλου 1,98%. Συνολικά ψήφισαν 22.450 άτομα με τη συμμετοχή να φτάνει το 61,52% και την αποχή να ανέρχεται στο 38,48%.

«Φάνηκε καθαρά ότι οι συνδημότες μας στήριξαν αυτή την προσπάθεια, πίστεψαν σε εμάς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό…»

Ερωτηθείς για το αν περίμενε νίκη από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα με τόσο υψηλό ποσοστό, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε: «Υπήρχε μια ασφαλής διαφορά και από τις μετρήσεις που είχαμε στη διάθεσή μας, αλλά και οι τάσεις ήταν αυξητικές. Φάνηκε καθαρά ότι οι συνδημότες μας στήριξαν αυτή την προσπάθεια, πίστεψαν σε εμάς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πάντα πίστευα ότι μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το ποσοστό, αλλά βέβαια δεν ήταν κι ένας λόγος που θα μας έκανε να εφησυχάζουμε. Για αυτό και προσπαθούσαμε να είμαστε όσο γίνεται πιο δυνατοί, να δείχνουμε την παράσταση νίκης που είχαμε και από την άλλη μεριά να προσπαθούμε για όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή και ποσοστό και τελικά το καταφέραμε».

«Οι στοχεύσεις που είχαμε πάντα ήταν σε βάθος δεκαετίας και επιπλέον, έχουμε μεγάλα έργα που αλλάζουν τον ρου της ιστορίας του δήμου Παγγαίου…»

«Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι μετά τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε την Κυριακή, διότι οι στοχεύσεις που είχαμε πάντα ήταν σε βάθος δεκαετίας και επιπλέον, έχουμε μεγάλα έργα που αλλάζουν τον ρου της ιστορίας του δήμου Παγγαίου. Πιστεύω επίσης ότι την καθημερινότητα τη διαχειριζόμαστε πολύ καλά και βλέπουμε να έχουμε αποτελεσματικότητα όσον αφορά τα μεγάλα έργα που έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο κ. Αναστασιάδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...