Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στον δήμο Παγγαίου

Ημέρα:

spot_img

Με επιτυχία συνεχίζονται στον δήμο Παγγαίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν από κοινού ο δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση.

Εκτός από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, που βρίσκονται «εν δράσει» καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, καθημερινά οι εμψυχωτές από το «Πολυθέαμα» διασκεδάζουν τα παιδιά με μουσικό-κινητικό-θεατρικό παιχνίδι (Χιονάνθρωπος, Χρ. Δέντρο, Ξωτικό, Τάρανδος, Αρκούδα). Προβολές ταινιών, «θεατροπαιχνίδια» και δημιουργική απασχόληση παιδιών, διαδραστική παρουσίαση βιβλίων, θέατρο σκιών, καθώς και μουσικές παραστάσεις στο Αμφιθέατρο του δήμου Παγγαίου,  είναι λίγες από τις πλούσιες δράσεις που γεμίζουν το  πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων με τίτλο « Χριστουγεννιάτικο Όνειρο».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27/12

-10:30 – Πατινάδα με αράπηδες, τσάνια, μωμόγερους και χορευτές από Πολιτιστικούς Συλλόγους  του Δήμου Παγγαίου στον κεντρικό δρόμο της πόλης με ζωντανή παραδοσιακή μουσική από την «ΜΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ».

-18:00 – Για φέτος τα Χριστούγεννα, ο σύλλογος «Οι Παραμυθάδες» αφηγείται ιστορίες και μύθους για καλικάντζαρους. Στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Ελευθερούπολης.

-19:00 – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την συμμετοχή των φιλαρμονικών του Δήμου Παγγαίου, στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/12

-17:00 – Ο Μάγος Μέρλιν με ένα σπέσιαλ σόου μαγικών παρέα με τον ‘’Dobby’’ το ξωτικό, τον Ξυλοπόδαρο, τον ‘’Frosty’’ τον Χιονάνθρωπο, σε μία παράσταση κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

-18:00 – Κουκλοθέατρο.Τι γίνεται όταν οι άνθρωποι φεύγουν από την βιβλιοθήκη και κλείνουν τα φώτα; Μήπως συμβαίνει κάτι μαγικό στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της βιβλιοθήκης;; Ελάτε να το ανακαλύψουμε…

Στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Ελευθερούπολης.

-22:00 – Εκδήλωση με την συμμετοχή Dj. Στο χώρο της υπόγειας διάβασης στην Ελευθερούπολη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12

-17:00 – Πλατεία Μουσθένης: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή του Μάγου Μέρλιν και με πολλές δράσεις για παιδιά.

-18:00 – Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τη συμμετοχή φωνητικών συνόλων. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ο Μουσκοχορευτικός Σύλλογος «Το Πράβι», Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Περάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάρυανης, η Αδελφότητα των Απανταχού Ηρακλειτσιανών οι οποίοι θα  μας ταξιδέψουν με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/12

-19:00 – Ποντιακή βραδιά με τη συμμετοχή ποντιακών συλλόγων του Δήμου Παγγαίου. Στο χώρο της υπόγειας διάβασης στην Ελευθερούπολη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1

-19:00 – «Γιορτή Παιδείας και Επιστημών». Βράβευση εισαχθέντων την Τριτοβάθμια εκπαίδευση και διακριθέντων σε Πανελλήνιους Σχολικούς Διαγωνισμούς για το σχολικό έτος 2018-2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ 31/12

-12:00 – Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηροχωρίου στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου.

-12:00 – Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Χορτοκοπίου στο χώρο του Πνευματικού με τον Αϊ Βασίλη και τον  Μάγο Μέρλιν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/01

-12:00 – «Αϊ Βασίλης των Θαλασσινών 2020» Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Νέας Ηρακλείτσας στο Λιμανάκι της Νέας  Ηρακλείτσας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06/01

-12:00-15:00 – Το έθιμο «ΑΡΑΠΗΣ» του Πολιτιστικού Συλλόγου & Μορφωτικού Συλλόγου  Νικήσιανης τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νικήσιανης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...