Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Λευκή Νύχτα» με Στέλιο Ρόκκο στην Ελευθερούπολη

Ημέρα:

spot_img

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον δήμο Παγγαίου για τη διεξαγωγή της τρίτης κατά σειρά «Λευκής Νύχτας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στην Ελευθερούπολη.

Όπως τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο αντιδήμαρχος Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, ο πήχης για τη φετινή διοργάνωση, η οποία θα είναι ακόμη πιο πλούσια σε εκδηλώσεις, θα ανέβει πιο ψηλά, σε σχέση με αυτές που διοργανώθηκαν τα δυο προηγούμενα χρόνια.

«Συνδυάζουμε τη «Λευκή Νύχτα» με μια μεγάλη συναυλία κι ελπίζουμε ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος, θα προσελκύσει πολλούς φίλους, τόσο από τους γύρω δήμους, όσο και από τους όμορους νομούς»

 «Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, για την τρίτη «Λευκή Νύχτα» που θα γίνει στην έδρα του δήμου μας την Παρασκευή 1 Ιουνίου. Μετά τις δυο πρώτες χρονιές, κατά τις οποίες πραγματικά η Ελευθερούπολη είχε πλημμυρίσει από κόσμο, ζωντάνια και χαμογελαστά πρόσωπα, ελπίζουμε η φετινή να είναι αντίστοιχη αν όχι καλύτερη μιας και το όνομα που θα παρουσιάσουμε στον κόσμο στο πλαίσιο της συναυλίας είναι ένας πολύ αγαπητός καλλιτέχνης, ο Στέλιος Ρόκκος, που από μόνος του αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς. Συνδυάζουμε τη «Λευκή Νύχτα» με μια μεγάλη συναυλία κάθε χρόνο κι ελπίζουμε ότι ο γνωστός καλλιτέχνης θα προσελκύσει πολλούς φίλους, τόσο από τους γύρω δήμους, όσο και από τους όμορους νομούς», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Παγγαίου.

«Σαφώς θα είναι πιο πλούσια η φετινή «Λευκή Νύχτα» από τις δυο προηγούμενες και με περισσότερο θέαμα…»

«Βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο μετά τα πρώτα δειλά βήματα κι αποκτώντας τις εμπειρίες γινόμαστε καλύτεροι. Φέτος έχουμε να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Σαφώς θα είναι πιο πλούσια η φετινή «Λευκή Νύχτα» από τις δυο προηγούμενες και με περισσότερο θέαμα. Τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε μια κεντρική εξέδρα και παράλληλες δράσεις, φέτος θα στηθούν συνολικά τρεις εξέδρες, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να δει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Έχουμε επίσης και μια νότα παραδοσιακή, καθώς ποντιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι του δήμου μας θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, αλλά και θα μαγειρέψουν ποντιακά φαγητά, τα οποία θα διανέμουν δωρεάν στον κόσμο», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Χρήστος Μποσμπότης.

Μεγάλες προσφορές από τους καταστηματάρχες της Ελευθερούπολης για όσους επιλέξουν να ψωνίσουν εκείνη τη βραδιά

Σύμφωνα πάντα με τον αντιδήμαρχο Παγγαίου και οι καταστηματάρχες της Ελευθερούπολης από την πλευρά τους είναι κι αυτοί πανέτοιμοι.

«Θα υπάρχουν μεγάλες προσφορές για όσους επιλέξουν να ψωνίσουν εκείνη τη βραδιά, θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης και αν ο καιρός βοηθήσει νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ όμορφη βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μποσμπότης.

Παράλληλα στη διάρκεια της φετινής «Λευκής Νύχτας» θα υπάρξουν και βραβεύσεις, όπως κάθε χρόνο. Έτσι θα βραβευθούν η εφηβική ομάδα του συλλόγου Ελευθερούπολης που κατέλαβε την 5η θέση πανελλαδικά στο πρωτάθλημα μπάσκετ, η ομάδα του Γ.Σ.Ε. που πέτυχε την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία και η Ιωάννα Ξουλόγη που έχει καταγωγή από τη Μεσορόπη, η οποία κατάφερε να κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο και πρόσφατα το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Εντελώς δωρεάν για το κοινό η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Καταληκτικά και προς άρση οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, επειδή ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει εισιτήριο στη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, ο αντιδήμαρχος Παγγαίου ξεκαθάρισε: «Θέλουμε να τονίσουμε με έμφαση ότι η συναυλία θα είναι εντελώς δωρεάν. Το όνομα του καλλιτέχνη είναι μεγάλο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει εισιτήριο. Επειδή έγινα αποδέκτης ερωτημάτων για το τι εισιτήριο θα έχει η συναυλία, υπογραμμίζω ξανά ότι θα είναι δωρεά του δήμου Παγγαίου προς το κοινό».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...