Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα» με δυνατά ονόματα της μουσικής

Ημέρα:

spot_img

17 χρόνια συμπληρώνει φέτος το φεστιβάλ – θεσμός «Πλάι στο Κύμα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Νέστου και πιο συγκεκριμένα στην Αμμόγλωσσα της Κεραμωτής, το τριήμερο 28 – 30 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το πρωί της Τετάρτης (19/7) στην Κεραμωτή, παρουσία και του δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, παρουσιάστηκε αναλυτικά από τον Δημήτρη Καγιάσα, το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ.

Βιτάλη, Ζιώγαλας, Μηλιώκας, Δάντης, Ζουγανέλης και άλλοι καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν το φετινό φεστιβάλ

Όπως είπε ο κ. Καγιάσας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου την αυλαία του φετινού «Πλάι στο Κύμα» θα ανοίξουν οι Ελένη Βιτάλη και Νίκος Ζιώγαλας, ενώ στην σκηνή θα ακολουθήσουν οι Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας. Το Σάββατο 29 Ιουλίου στη σκηνή θα ανέβουν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Χρήστος Δάντης, ενώ την Κυριακή το φεστιβάλ θα κλείσουν οι Ματούλα Ζαμάνη, Εισβολέας, Λεωνίδας Μπαλάφας και Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Ο κ. Καγιάσας συμπλήρωσε ότι έχει ήδη κλειστεί συνεργασία με το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, ώστε να μεταφέρει τους επισκέπτες στον συναυλιακό χώρο του φεστιβάλ της Κεραμωτής από Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη, Καβάλα και Ξάνθη, ενώ λεωφορεία θα υπάρχουν και για την επιστροφή μέχρι αργά το βράδυ. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 12 ευρώ από τα εννέα σημεία προπώλησης, 14 ευρώ στην είσοδο του φεστιβάλ, ενώ το εισιτήριο και για τις τρεις ημέρες των συναυλιών πωλείται στην τιμή των 30 ευρώ. Να επισημανθεί ότι στο τριήμερο του φεστιβάλ εντάσσεται και ο διάπλους Θασοπούλα – Κεραμωτή, που θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουλίου, με την εκκίνηση να δίνεται στις 10.30′ το πρωί από τη Θασοπούλα.

Β. Τσομπανόπουλος: Η δημοτική αρχή στήριξε από την αρχή το φεστιβάλ – θεσμό για τον δήμο Νέστου

«Κάναμε αγώνα να αναβαθμίσουμε το φεστιβάλ και να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο των καλλιτεχνών, που έρχονται στην περιοχή μας, να καλύψουμε τις προτιμήσεις των νέων, αλλά και των μεγαλύτερων ανθρώπων. Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, η δημοτική αρχή στήριξε το φεστιβάλ – θεσμό για τον δήμο Νέστου», σημείωσε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Συμπλήρωσε δε ότι έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να καλυφθούν με δαπάνες του δήμου οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ, ώστε να διατηρηθεί το χαμηλό κόστος στις τιμές των εισιτηρίων των συναυλιών, όπως και για τον καλλωπισμό της Κεραμωτής, που αποτελεί πλέον τουριστικό προορισμό, αλλά και γύρω από το κάμπινγκ. Επίσης είπε ότι ο δήμος Νέστου θα προχωρήσει σε επιπλέον ψεκασμούς για τον περιορισμό των πληθυσμών των κουνουπιών. Ο δήμαρχος Νέστου ευχαρίστησε τέλος τον διοργανωτή του φεστιβάλ, Δημήτρη Καγιάσα, που όπως είπε «ανέλαβε όλο το κόστος της διοργάνωσης σε μια εποχή δύσκολη για τους δήμους να διοργανώσουν τέτοιες εκδηλώσεις».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...