Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μη μιλάς, μη γελάς, παραμονεύει η αριστερά

Ημέρα:

spot_img

Ένας αστεϊσμός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργου Γραμμένου, στο πλαίσιο αλληλοπειραγμάτων μεταξύ συμβούλων στο διάλειμμα της συνεδρίασης της Δευτέρας, έγινε μέγα πολιτικό θέμα.

Η κουβέντα ήταν αυτή που λέμε «του καφενείου», μεταξύ συμβούλων, γι’ αυτό και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε την ώρα της συνεδρίασης. Άλλωστε, από τον τόνο και το ύφος των λεχθέντων, είναι προφανές ότι δεν πρόκειται καν για φραστική επίθεση, αλλά για πολιτικά πειράγματα δημοτικών συμβούλων με τον πρόεδρο, αφού εκείνη την ώρα είχε διακοπεί η συνεδρίαση και η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή. Το «παράπτωμα» έγινε αντιληπτό μετά από ώρες και κατόπιν… λεπτομερούς ανάλυσης του σχετικού βίντεο.

Προς τι λοιπόν αυτή η σκόπιμη φασαρία; Επειδή η ιδεολογία της αριστεράς έχει διαποτίσει όλο το πολιτικό σύστημα. Το δόγμα είναι μη μιλάς, μη γελάς, γιατί ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εις βάρος σου. Στις εποχές του υπαρκτού σοσιαλισμού ένα αστείο, ήταν αρκετό να σε οδηγήσει στα στρατόπεδα «συμμόρφωσης», ή στα πιο σκοτεινά μπουντρούμια της φυλακής.

Στη… λάιτ εκδοχή της αριστεράς, μια κουβέντα του καφενείου αρκεί για να χαρακτηριστείς «εχθρός της πολιτικής ορθότητας» και να εξοβελιστείς στο πυρ το εξώτερον. Υπάρχουν προς τούτο οι πρόθυμοι κονδυλοφόροι και οι «αδιάφθοροι» κριτές των πάντων για να κάνουν τη δουλειά. Γι’ αυτό μη μιλάς, μη γελάς. Ο αριστερός κριτής παραμονεύει!!!

Και κάτι τελευταίο: Η ανακοίνωση της η ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ που εκδόθηκε με… χρονοκαθυστέρηση, επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Κατά τους… πεφωτισμένους αριστερούς ο κ. Γραμμένος επιδόθηκε σε «κρεσέντο αυταρχισμού, ρατσισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς», ενώ η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα διασπείρει «ψευδείς και αδιασταύρωτες πληροφορίες» σχετικά με τον αριθμό των προσφύγων που θα έρθουν στην Καβάλα. Ερώτηση λοιπόν: Την ώρα του συμβάντος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ήταν οι Άρης Βέρρος και Σωτήρης Σωτηριάδης. Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν για όσα ακούστηκαν και χρειάστηκαν δύο 24ωρα για να… αντιληφθεί η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το «κρεσέντο αυταρχισμού» και την «διασπορά ψευδών πληροφοριών»; Μήπως επειδή έπρεπε πρώτα να κάνουν την τρίχα τριχιά ώστε να έχουν αντικείμενο για να κραυγάζουν;

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...

Απορρίφθηκε μία ακόμη αγωγή πρώην εργαζομένων στα Πετρέλαια

Το Πρωτοδικείο Καβάλας με την υπ’ αριθμ. 65/24 απόφασή...