Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Τσανάκα: Μην καταργείτε το υποκατάστημα της Πειραιώς στις Κρηνίδες

Ημέρα:

spot_img

Η Δήμαρχος Καβαλας, πληροφορούμενη, την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς, να προχωρήσει σε κατάργηση του υποκαταστήματος της, στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων (Κρηνίδες), αφού προφορικά εξέφρασε στα αρμόδια υψηλά ιστάμενα στελέχη της εν λόγω τράπεζας, την κάθετη άρνηση της, απέστειλε ήδη την κάτωθι επιστολή, ενώ παράλληλα διεμήνυσε, πως ενόψει των εξελίξεων και εφόσον αυτές οδηγήσουν σε οριστική κατάργηση του ανωτέρω περιγραφόμενου καταστήματος, τότε ο Δήμος Καβάλας και τα νομικά του πρόσωπα, θα αναθεωρήσουν πλήρως τις υφιστάμενες σχέσεις τους με την Τράπεζα Πειραιώς.
«Κύριε Διευθυντά,
Με μεγάλη έκπληξη, αμηχανία αλλά και προβληματισμό, πληροφορούμαστε από μέσα ενημέρωσης αλλά και μαρτυρίες δημοτών μας, πως στα αμέσως επόμενα σχέδια της Τράπεζας Πειραιώς, την οποία και σε περιφερειακό επίπεδο εκπροσωπείτε, είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του υποκαταστήματος σας, στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων (Κρηνίδες) του Δήμου Καβαλας.
Είναι προφανές, πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα στην τοπική οικονομία και θα υποβάλλει χιλιάδες κατοίκων σε απίστευτη ταλαιπωρία στέλνοντας λάθος μήνυμα προς τους πελάτες σας.
Είναι γνωστό εξάλλου, πως το εν λόγω κατάστημα, εξυπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά όλους τους αγρότες της περιοχής, εκατοντάδες συνταξιούχους και εκατοντάδες ελεύθερους επαγγελματίες τόσο από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων όσο επίσης και από παρακείμενες Κοινότητες γειτονικών Δήμων.
Παράλληλα θα επιφέρει και πλήγμα στην τουριστική προοπτική της περιοχής, αφού εκεί λειτουργεί, το ιαματικό κέντρο Φιλίππων (πηλοθεραπευτήριο), ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, που πρόσφατα έχει ενταχθεί στα υπό προστασία μνημεία της UNESCO, καθώς και το βαπτιστήριο της Λυδίας.
Ενόψει των ανωτέρω, είναι επιβεβλημένη η ανάκληση ( τυχόν) απόφασης σας, περί κατάργησης του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ τραπεζικού υποκαταστήματος στην περιοχή, που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δήμος Καβάλας και τα Νομικά του Πρόσωπα, θα αναγκαστούν να διακόψουν κάθε συνεργασία με την Τράπεζά σας, παρόλο που δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα στην έως σήμερα άψογη συνεργασία μας με την Περιφερειακή Διεύθυνση».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...