Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Γενέθλιο Πάρτι σε Τσίρκο” κάνει φέτος η “Αλφαβητοπαρέλαση”

Ημέρα:

spot_img

Περισσότερα από 2.500 παιδιά θα συμμετάσχουν στην φετινή, 15η κατά σειρά “Αλφαβητοπαρέλαση”, με τίτλο “Γενέθλιο Πάρτι σε Τσίρκο”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (23/2) στην Καβάλα.

Στο πλαίσιο της “Αλφαβητοπαρέλασης” δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από τους διοργανωτές της, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/2).

Συμμετοχές από τη Νέα Πέραμο, τη Νέα Καρβάλη, αλλά και από τον Αμυγδαλεώνα, στην 15η “Αλφαβητοπαρέλαση”

“Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Η συμμετοχή των παιδιών είναι μαζική. Φέτος θα παρελάσουν περισσότερα από 2.500 παιδιά με τους γονείς και τους συνοδούς των ομάδων τους. Θα έχουμε επίσης συμμετοχές από την Νέα Πέραμο, την Νέα Καρβάλη, αλλά και από τον Αμυγδαλεώνα”, ανέφερε στο πλαίσιο των δηλώσεών του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης.

“Ευτυχώς έχουμε δίπλα μας την Art Attack, η οποία στηρίζει τον θεσμό…”

“Μια παρέλαση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά από πίσω. Ευτυχώς έχουμε δίπλα μας την Art Attack, η οποία στηρίζει τον θεσμό, από την οποία ξεκίνησε αυτός ο θεσμός και κάθε φορά δυναμώνει την “Αλφαβητοπαρέλαση”, με την συνεργασία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και φυσικά του Δήμου μας”, συμπλήρωσε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Καβάλας.

“Να πω στους γονείς ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί αυτή η παρέλαση κάθε φορά διεξάγεται κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τα παιδιά”

“Οι προετοιμασίες για την φετινή παρέλαση ξεκίνησαν αμέσως μετά το πέρας της “Αλφαβητοπαρέλασης” της περσινής χρονιάς. Θα κορυφωθούν την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στην οδό Ομονοίας. Να πω στους γονείς ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί αυτή η παρέλαση κάθε φορά διεξάγεται κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τα παιδιά, καθώς παρελαύνουν μαζί τους και οι συνοδοί των ομάδων, καθώς και πολλοί εθελοντές του Δήμου Καβάλας”, υπογράμμισε ακόμη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Απόστολος Μουμτσάκης.

“Θέλω να καλέσω όλους τους κατοίκους της πόλης μας, την Κυριακή να αφήσουν στην άκρη τα καθημερινά προβλήματα, να κατέβουν μαζί με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν, να παίξουν, να χαλαρώσουν…”

“Την “Αλφαβητοπαρέλαση” την υπηρέτησα από διάφορες θέσεις από το ξεκίνημά της. Την αγάπησα, μεγάλωσα μαζί της κι αυτή τη φορά έρχομαι να την υπηρετήσω από άλλη θέση, αυτή του αντιδημάρχου Πολιτισμού κι έτσι εκπροσωπώντας τον Δήμο Καβάλας, θέλω να καλέσω όλους τους κατοίκους της πόλης μας, την Κυριακή να αφήσουν στην άκρη τα καθημερινά προβλήματα, να κατέβουν μαζί με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν, να παίξουν, να χαλαρώσουν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους”, ανέφερε καταληκτικά στα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο αντιδήμαρχος Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...