Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βραβεύτηκε ο αθλητής του kick boxing Παναγιώτης Τσοχαταρίδης

Ημέρα:

spot_img

Τον νεαρό Καβαλιώτη αθλητή του kick boxing Παναγιώτη Τσοχαταρίδη για τις μέχρι σήμερα διακρίσεις που κατέκτησε, βράβευσε ο δήμος Καβάλας, κατά έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας (28-11).

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, από τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, αναδείχθηκε επτά φορές πρωταθλητής Ελλάδος (2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016). Αναδείχθηκε επίσης τρίτος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (2014 / 2016) και τρίτος σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2015). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός αθλητής παραβρέθηκε στη συνεδρίαση με τη μητέρα του και τον προπονητή του, οι οποίοι έμειναν μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Η δήμαρχος Δ. Τσανάκα συνεχάρη τον νεαρό αθλητή για τις επιτυχίες του και του ευχήθηκε και εις ανώτερα. Και ο ίδιος στο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για την Καβάλα και τη χώρα μας.

Ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Στα προ ημερησίας διάταξης ο πρόεδρος του Σώματος κ. Γραμμένος ανέφερε ότι οι επόμενες συνεδριάσεις για το Δεκέμβριο θα είναι στις 12 και 19 του μήνα, ενώ έκανε γνωστό ότι η ΚΕΔΕ θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό της από 1 ως 3 Δεκεμβρίου και ζήτησε από τους επικεφαλής των παρατάξεων να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Ακολούθως η κ. Τσανάκα προσκάλεσε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να δώσει το παρών του την Τρίτη (29-11) στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Γαλαξίας, όπου θα κάνει τον απολογισμό της διετούς θητείας της ως δημάρχου. Επίσης ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση σε ότι αφορά τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων που θα γίνει στο Νομό Καβάλας και διαβεβαίωσε ότι όποια απόφαση και αν ληφθεί θα γίνει μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία της Καρβάλης ή όπου αλλού και αν σχεδιαστεί, καθώς χρειάζεται η σύμφωνη άποψη των κατοίκων.

Απαντώντας στην τοποθέτηση του κ. Μάκη Παπαδόπουλου ότι δεν χρειάζεται να το αποφασίσουν αυτό οι τοπικές κοινωνίες, τόνισε ότι δεν θα γίνουν μόνο δύο μονάδες στην Περιφέρειά μας, καθώς ήδη είναι σε εξέλιξη η κατασκευή μονάδων σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη και Δράμα και όταν θα έρθει η ώρα για την Καβάλα θα έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο επιστήμονες και ο πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ για να ενημερώσουν το Σώμα. Η κ. Τσανάκα μάλιστα επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι στην περίπτωση της Καρβάλης ή της όποιας Καρβάλης θα αποφασίσουν οι κάτοικοι και μάλιστα τους ζήτησε να υποδείξουν και το χώρο για αυτήν τη μονάδα. Καταληκτικά ανέφερε ότι έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος όπου υπάρχει και ο δικός μας άνθρωπος κ. Βασίλης Λιόγκας, ο οποίος μας έχει βγάλει από πολλές κακοτοπιές.

Προσλήψεις στα γυμανστήρια

Στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα ο αντιδήμαρχος κ. Φιλόσογλου εισηγήθηκε για την πρόσληψη 16 ατόμων με συμβάσεις διμήνου για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες των γυμναστηρίων. Πρόκειται για γυμναστές, άτομα γενικών καθηκόντων και ναυαγοσώστη, ενώ ο κ. Βέρρος ζήτησε να γίνουν προσλήψεις μονίμου προσωπικού. Ο κ. Ποτόλιας από την πλευρά του χαρακτήρισε απαράδεκτες αυτές τις εργασιακές μορφές, ενώ ο κ. Βαγγέλης Παππάς ζήτησε πιο μακροχρόνιες συμβάσεις εργαζομένων για καλύτερα αποτελέσματα. Η κ. Τσανάκα απαντώντας είπε ότι θα ήταν προτιμότερο να μπορούσε να προσλάβει μόνιμο προσωπικό αντί για εργαζόμενους με δίμηνες συμβάσεις που αποτελούν μια χρονοβόρα διαδικασία, με απερίγραπτη γραφειοκρατία, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η κείμενη νομοθεσία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...