Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα τα προβλήματα στα σχολεία του δήμου Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέρμανση στα γυμνάσια και τα λύκεια του δήμου Καβάλας, ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων», δήλωσε στον «Ενήμερο» τη Δευτέρα (7/1) ο πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος.

«Κάποια μικροπροβλήματα που διαπιστώθηκαν έγκαιρα από τους διευθυντές λυκείων και γυμνασίων στη διάρκεια των εορτών, αντιμετωπίστηκαν με την ανάλογη σοβαρότητα. Όσα σχολεία δηλαδή είχαν θέμα με το πετρέλαιο, προμηθεύτηκαν τις απαραίτητες ποσότητες και πλέον είναι πανέτοιμα να λειτουργήσουν», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Πετρόπουλος.

Μικροπροβλήματα στις αυλές του γυμνασίου – λυκείου Κρηνίδων, του γυμνασίου  Αμυγδαλεώνα, του 5ου λυκείου και του 6ου γυμνασίου Καβάλας

Όπως τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας, μίλησε με όλους τους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων του δήμου για την κατάσταση των αυλών των σχολείων και διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα σε μονάδες όπου η χιονόπτωση ήταν πιο έντονη, όπως το γυμνάσιο – λύκειο Κρηνίδων, το γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα, το 5ο λύκειο και το 6ο γυμνάσιο Καβάλας.

«Τα προβλήματα στις συγκεκριμένες μονάδες έχουν να κάνουν με τον πάγο. Υπάρχει διαρκής ενημέρωση και συνεργασία και με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ανέστη Τσουρουκίδη, αλλά και με τον αντιδήμαρχο Φιλίππων τον κ. Τσανακτσή, για να πέσει αλάτι όπου χρειάζεται, ώστε την Τρίτη (8/1) εάν και εφόσον ανοίξουν τα σχολεία να είμαστε έτοιμοι. Γενικότερα δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα ύδρευσης με σπασμένες σωλήνες, πλην μιας περίπτωσης, αν και για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάποια προβλήματα. Ωστόσο ό,τι παρατηρήθηκε αντιμετωπίστηκε με αποτελεσματικότητα και με καλή συνεργασία με τις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες και κυρίως με διαρκή επαγρύπνηση από την πλευρά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Πέτρος Πετρόπουλος.

Όλα «οκ» και με τα δημοτικά σχολεία του δήμου Καβάλας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Περικλή Τελίδη

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας Περικλής Τελίδης, υπογράμμισε, μιλώντας επίσης στον «Ενήμερο», ότι σε όλα τα σχολεία του δήμου υπάρχει επάρκεια πετρελαίου θέρμανσης, βάσει πάντα των αναγκών που κάνουν γνωστές οι διευθυντές των σχολείων.

Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει γίνει η συντήρηση σε λέβητες και καυστήρες, ώστε η θέρμανση να λειτουργεί άψογα.

«Δεν υπάρχει κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα μέχρι στιγμής, πέρα από το 10ο δημοτικό σχολείο όπου θα γίνει η αλλαγή του καυστήρα μέχρι την Τρίτη (8/1) και νομίζω ότι όλα είναι καλά», επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Τελίδης.

Αναφορικά με το αν υπάρχει πρόβλημα με τις αυλές των σχολείων, ο πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας σημείωσε: «Δεν μου γνωστοποιήθηκε από τους διευθυντές των σχολείων κάποιο πρόβλημα με τις αυλές. Απ’ ό,τι γνωρίζω από την υπηρεσία Καθαριότητας έχει μοιραστεί αλάτι σε όλα τα σχολεία. Αν απαιτηθεί κάτι παραπάνω θα μας γνωστοποιηθεί και θα δράσουμε ανάλογα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαστε η Κυβέρνηση της μείωσης των φόρων και της αύξησης μισθών και συντάξεων»

Τη σημαντικότητα του νέου κώδικα φορολογικής διαδικασίας για τον...

Τι ζήτησαν οι Επαγγελματίες της Περάμου από τον δήμαρχο Παγγαίου

Από το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου...

«Ρωμαίος και Αννέτα» στο «Μικρό» της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Το ρομαντικό δράμα «Ρωμαίος και...

Επισκέψιμο από τον Μάιο το Αρχαίο θέατρο της Θάσου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανακοινώνει ότι από 13/5/2024 το...

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...