Πέτρος Κεκεντζής: Nα διεκδικήσουμε όλα όσα αξίζει η πόλη μας

Ημέρα:

«Πάντα λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας κι όχι της μονάδας / Είμαι σίγουρος ότι η «Ώρα Δημιουργίας» θα περάσει στη δεύτερη Κυριακή»

Δεδομένη θεωρεί την παρουσία του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας» στην δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Πέτρος Κεκεντζής.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο κ. Κεκεντζής αναφέρθηκε στην απόφασή του να συστρατευτεί σε αυτές τις εκλογές με την Αναστασία Ιωσηφίδου.

Πείτε μας αρχικά κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Γεννήθηκα το 1973 στην Καβάλα, όπου ζω μέχρι σήμερα. Έχω μία κόρη 12 χρονών, τη Σοφία. Υπηρετώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία τα τελευταία 24 χρόνια κι έχω τον βαθμό του Πυρονόμου. Είμαι αντιπρόεδρος στην Ένωση Πυροσβεστών (Καβάλας –  Ξάνθης – Δράμας) τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δ.Σ. Καβάλας (Αγ. Λουκά) για έξι συναπτά έτη (2016 – 2023). Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό τα τελευταία 36 χρόνια, ως ποδοσφαιριστής έχω υπάρξει μέλος πολλών ομάδων και ως προπονητής μέχρι και σήμερα προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ποδοσφαιρικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής μας».                                          

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με την Αναστασία Ιωσηφίδου και τον συνδυασμό Ώρα Δημιουργίας;

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε η κ. Ιωσηφίδου, γιατί καταρχάς έχω απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό της. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και έχει αποδείξει την προσήλωση, την αγωνιστικότητα και το όραμα που έχει για την πόλη μας. Η συμμετοχή μου στα κοινά τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι εμπνέομαι και εμπιστεύομαι τέτοιους ανθρώπους, γιατί αυτοί είναι ικανοί να αναλάβουν ευθύνες και να τολμήσουν».

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή, αν εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος η Αναστασία Ιωσηφίδου;

«Καταρχάς, τίθεμαι στην διάθεση της επικεφαλής μας, της κ.  Ιωσηφίδου, να με χρησιμοποιήσει, όπου αυτή θεωρεί ότι θα μπορούσα να είμαι παραγωγικός και αποτελεσματικός. Προσωπικά θεωρώ ότι η εμπειρία μου στην Πυροσβεστική και η ενασχόλησή μου τόσα χρόνια με τον αθλητισμό, θα μπορούσαν να φανεί χρήσιμη, είτε στο κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας, είτε στο κομμάτι του Αθλητισμού».

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να περάσει στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ώστε να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας η κ. Ιωσηφίδου;

«Δεν το πιστεύω απλά, είμαι σίγουρος για αυτό. Είναι τέτοια η αποδοχή του συνδυασμού από τον κόσμο και τόσο θετικά τα σχόλια που ακούμε όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πραγματικά η δεύτερη Κυριακή για εμάς είναι δεδομένη. Σε δημοσκόπηση μάλιστα που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, η αίσθησή μας αυτή επιβεβαιώθηκε. Μέχρι τότε όμως δουλεύουμε σθεναρά, ώστε να αποδείξουμε ότι ο συνδυασμός έχει στόχο, έχει πρόγραμμα και απαρτίζεται από ανθρώπους άξιους να διεκδικήσουν τη διοίκηση του Δήμου μας».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Η επιλογή της ψήφου καθορίζεται πάντα από πολλούς παράγοντες. Όσοι συμπολίτες μου θεωρούν ότι η διοίκηση της πόλης θα πρέπει να ασκείται από ανθρώπους που γνωρίζουν την αυτοδιοίκηση, όπως η κ. Ιωσηφίδου και να απαρτίζεται από συμβούλους με δεδηλωμένη τη διάθεση προσφοράς και συμμετοχής στα κοινά, τότε σίγουρα η δική μου υποψηφιότητα διεκδικεί μια θέση στην επιλογή ψήφου τους. Σίγουρα δεν μπορώ να υποσχεθώ το ανέφικτο. Μπορώ όμως να δηλώσω με βεβαιότητα ότι θα προσπαθήσω να βελτιώσω, στο μέτρο του δυνατού, την ποιότητα ζωής όλων των Καβαλιωτών και μαζί να διεκδικήσουμε όλα όσα αξίζει η πόλη μας. Σίγουρα όλοι οι υποψήφιοι είναι άξιοι και ικανοί. Και αυτό είναι προς όφελος του Δήμου μας. Εγώ διεκδικώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, γιατί πάντα λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας κι όχι της μονάδας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Μεγάλη η παρακαταθήκη του Βασίλη Βασιλικού»

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο...

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Κεραμωτής στα Άδανα της Τουρκίας

Κατά την εβδομάδα 12 με 18 Νοεμβρίου 2023, εφτά μαθήτριες...

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Πέθανε ο βραβευμένος συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών. Πρόκειται...

Με τρύπιες στέγες η πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας

Από το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Καβάλας,...

Φορολογικό ν/σ: Δεν κάνουν πίσω οι δικηγόροι της Καβάλας

Γιώργος Γραμμένος: Η αποχή μας σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται...

Στην τελική ευθεία η μεταφορά των σχολών του ΔΙΠΑΕ στο Δημοκρίτειο

«Το νομοσχέδιο έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά το Δημοκρίτειο...

Το CosmoClassical ολοκληρώνεται με δύο ξεχωριστές συναυλίες

Το Cosmopolis festival ολοκληρώνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το...

Στις 7 Δεκεμβρίου με ANASTASIA η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Καβάλα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Την Πέμπτη...