Γιάννης Εριφυλλίδης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ανεξάρτητος

Ημέρα:

«Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Το λέω και θα το ξαναλέω, όσο περνά ο καιρός, είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσουμε στη δεύτερη Κυριακή. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά από όλες τις πλευρές».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη συζήτηση των τελευταίων ημερών περί στηρίξεων από τα κόμματα και δη από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Το κλίμα είναι εξαιρετικά καλό…»

«Πραγματικά είναι πολύ καλό το κλίμα που εισπράττουμε και είναι τέτοιο και στα χωριά μας, όπου πέρυσι τέτοιο καιρό δεν μας ήξεραν τόσο καλά, δεν ήμουν ιδιαιτέρως γνωστός. Στην πόλη δεν το συζητώ, το κλίμα είναι εξαιρετικά καλό. Καθημερινά συναντώ κόσμο, είτε στον δρόμο, είτε στο πολιτικό μου γραφείο, αλλά και στις διάφορες εκδηλώσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Εριφυλλίδης.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ανεξάρτητος. Ζητώ φυσικά τη βόηθεια και τη στήριξη όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου…»

«Συνεχώς μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο μας άνθρωποι και από όλα τα κόμματα, αλλά και ανένταχτοι, γιατί υπάρχει μια συζήτηση αυτές τις ημέρες περί ΣΥ.ΡΙΖ.Α., περί στηρίξεων κλπ. Εγώ επαναλαμβάνω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ανεξάρτητος. Ζητώ φυσικά τη βόηθεια και τη στήριξη όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου, προκειμένου να κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή για την Καβάλα. Πάνω απ’ όλα είναι η ανεξαρτησία του συνδυασμού μας. Η προσπάθειά μας παραμένει πάντα ανεξάρτητη», υπογράμμισε σχετικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά».

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, παρουσιάζουμε συνεχώς νέους υποψηφίους κι αυτό θα γίνεται μέχρι τις 31 Αυγούστου…»

Σε σχέση με το πως θα κινηθεί ο ίδιος στη διάρκεια του Αυγούστου, ο κ. Εριφυλλίδης σημείωσε: «Ο Αύγουστος δεν είναι μήνας διακοπών για τους υποψηφίους. Ίσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο δυο τρεις μέρες να μπορέσουμε να κάνουμε λίγες διακοπές, γιατί πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Μέχρι τον Οκτώβριο είναι αρκετός ο χρόνος. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, παρουσιάζουμε συνεχώς νέους υποψηφίους κι αυτό θα γίνεται μέχρι τις 31 Αυγούστου που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση του ψηφοδελτίου και από εκεί και μετά θα συνεχίσουμε με τις εκδηλώσεις, με τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, με την παρουσίαση όλων των πτυχών του προγράμματός μας».

«Φέρνουμε κάτι φρέσκο, δεν είμαστε ένα συνδυασμός κουρασμένος που έχει συμμετάσχει πολλές φορές στις εκλογές…»

«Είναι μια διαδικασία που και εγώ και οι συνεργάτες μου την απολαμβάνουμε. Πηγαίνουμε συχνά σε όλα τα χωριά, στις εκδηλώσεις των συλλόγων, γνωρίζουμε τον κόσμο και μας γνωρίζει. Είναι κάτι όμορφο. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι. Φέρνουμε κάτι φρέσκο, δεν είμαστε ένα συνδυασμός κουρασμένος που έχει συμμετάσχει πολλές φορές στις εκλογές. Επομένως φέρνουμε αυτή τη φρεσκάδα, αυτή την ορμή και το διαφορετικό στα δημοτικά πράγματα», τόνισε καταληκτικά ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Μεγάλη η παρακαταθήκη του Βασίλη Βασιλικού»

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο...

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Κεραμωτής στα Άδανα της Τουρκίας

Κατά την εβδομάδα 12 με 18 Νοεμβρίου 2023, εφτά μαθήτριες...

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Πέθανε ο βραβευμένος συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών. Πρόκειται...

Με τρύπιες στέγες η πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας

Από το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Καβάλας,...

Φορολογικό ν/σ: Δεν κάνουν πίσω οι δικηγόροι της Καβάλας

Γιώργος Γραμμένος: Η αποχή μας σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται...

Στην τελική ευθεία η μεταφορά των σχολών του ΔΙΠΑΕ στο Δημοκρίτειο

«Το νομοσχέδιο έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά το Δημοκρίτειο...

Το CosmoClassical ολοκληρώνεται με δύο ξεχωριστές συναυλίες

Το Cosmopolis festival ολοκληρώνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το...

Στις 7 Δεκεμβρίου με ANASTASIA η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Καβάλα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Την Πέμπτη...