Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προς Διοίκηση ΑΟΚ: Είναι αλήθεια πως πουλάτε τον ΑΟΚ 300.000 ευρώ; (του Γιάννη Σιαπέρα)

Ημέρα:

spot_img

Όταν ακούς, Καναδός επενδυτής και ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, το μυαλό σου θα πάει χωρίς δεύτερη σκέψη στον Παπαθανασάκη και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης να παίζει με τη Δόξα Τούμπας.

Όταν μπαίνεις στη Google και λες, «για να δούμε αυτό το παλικάρι, τι πουλιά πιάνει», και διαβάζεις το βιογραφικό του, τότε το μόνο που λες είναι «αυτός πάντως Παπαθανασάκης μια φορά δεν είναι, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για τον ΑΟΚ».

Έπειτα, μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Από το ενδιαφέρον του επενδυτή, περάσαμε στις συζητήσεις, και από εκεί στις επιστολές. Με πρώτη του Άλεξ προς την διοίκηση του ΑΟΚ να λέει τα εξής:

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Μετά την πολύωρη και γόνιμη συνάντηση που είχαμε με εσάς και τους λοιπούς μετόχους της εταιρίας κ.κ. Κατσαμακίδη Αντώνιο και Αντωνίου Αντώνιο, κατά την οποία σας εξέθεσα τον ενδιαφέρον μου για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, ενδεχομένως και με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο της ιστορικής  ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ σας ζητώ να με ενημερώσετε, ως κάτοχοι των μετοχών, για την τελική σας απόφαση σχετικά με τον προτεινόμενο από εσάς τρόπο συνεργασίας μας προκειμένου να μου δοθεί η δυνατότητα να σταθώ αρωγός και βασικός παράγων (ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο σύμφωνα με τις περί αδειοδότησης απαιτήσεις της Ε.Ε.Α.) στη προσπάθεια προόδου τόσο της ομάδας όσο και των αθλητικών πραγμάτων της Καβάλας.

Με τη δέουσα τιμή

Alexander Haditaghi

Δεν προλάβαμε να την διαβάσουμε να βάλουμε κάτι στο στόμα μας, να πιούμε έναν καφέ βρε αδερφέ ήρθε μια νέα επιστολή από τα γραφεία της ΠΑΕ που απαντούσε στον Άλεξ με τα εξής λόγια:

Αξιότιμε κ. Alexander Haditaghi

Μετά τη συνάντηση μας και σε απάντηση της επιστολής σας στην οποία μας εκφράστηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον σας για την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, για το οποίο θερμά σας ευχαριστούμε, θα θέλαμε να σας δηλώσουμε τα εξής:

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ενδιαφέρον σας το οποίο εκτιμούμε όμως ότι έρχεται να κατατεθεί σε λάθος χρονική περίοδο, σε ένα χρονικό διάστημα δηλαδή μόλις δύο (2) μηνών πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του. Την ώρα που η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με στόχο την άνοδο,  χωρίς να υπάρχει από την πλευρά σας, μία ημέρα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η δυνατότητα να εκφράσετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Σας ενημερώνουμε βέβαια ότι στην παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, δεν μεταβιβάζονται.

Την ίδια ώρα οφείλουμε να διαψεύσουμε κάθε σενάριο η δημοσίευμα περί επιταγής που δόθηκε από σας, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης.

Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εδώ και ανοιχτοί σε σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου να θέσουμε επί της τάπητος, πάνω σε βάσεις με πλάνο και όραμα με άλλα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας.

Δεδομένων των απαιτήσεων περί αδειοδότησης από την Ε.Ε.Α., σας προτείνουμε ως αρχή της συνεργασίας μας, να ξεκινήσετε τη διαδικασία έγκρισης για το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επιθυμείτε να ενταχθεί στο μετοχολόγιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965.

Και εκεί που λες από την «πολύωρη και γόνιμη συνάντηση» του Άλεξ, ότι όλα θα πάνε καλά, έρχεται το «σιχτίρισμα» από την ΠΑΕ με τον «οποιοδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή» και να «θέσουμε επί τάπητος» κτλ κτλ.

Και πως κρίνεται εσείς τον «σοβαρό» επενδυτή; Από το πορτοφόλι σίγουρα. Τότε ο συγκεκριμένος παραείναι σοβαρός. Αν πάλι περιμένετε κάποιον άλλον επενδυτή, τότε σας εύχομαι να είναι τουλάχιστον, το ίδιο «σοβαρός» με τον Άλεξ.

Έχοντας διάλειμμα από τη δουλειά το βραδάκι, μπαίνω κι εγώ στο Facebook να δω κανένα σχόλιο για τον ΑΟΚ, να βρω αφορμή για ν’ ανοίξω συζήτηση, να περάσει η ώρα, να πω την γνώμη μου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα φάω κανένα μπινελίκι με αυτά που θα γράψω, και όντως βρήκα μια ανάρτηση και “τρούπωσα”.

Ένας φίλος, που είδε τα λεγόμενα μου, «έρχεται» στο επόμενο διάλειμμα και μου λέει, «καλά ρε Γιάννη τους υποστηρίζεις κιόλας; Αυτοί ζητάνε 300.000 ευρώ από τον Ιρανοκαναδό για να δώσουν τις μετοχές».

«Ήμαρτον Παναγία μου. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια», φωνάζω αλλά ποιος να με ακούσει; Γι αυτό λοιπόν, είπα να το ψάξω το θέμα και…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, είχε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες στην ΕΕΑ και δεν έχει κανένα πρόβλημα ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Του έδωσαν το πράσινο φως και ήτανε έτοιμος να προχωρήσει τις διαδικασίες όπως τα είχε όλα μελετημένα μαζί με τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, στη συνάντηση που είχατε σας είπε πως αν συμφωνήσουμε πριν πέσουν ακόμα οι υπογραφές, σας δίνω ότι λεφτά χρειάζεστε για να γίνουν μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, ένας από τους 3 μετόχους παραχωρεί τις μετοχές του χωρίς αντίτιμο. Άλλωστε από τον συγκεκριμένο δεν περίμενα και τίποτα άλλο. Οπότε οι άλλοι δυο αξιώνουν το παραπάνω ποσό;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, ο Άλεξ έχει όλη την καλή διάθεση θα βοηθήσει και τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, αγόρασε 5000 στρέμματα στην Χαλκιδική έναντι του ποσού των 42.000.000 ευρώ για να επενδύσει στον Τουρισμό.

Κι εσείς του λέτε αυτού του ανθρώπου «έλα το καλοκαίρι με τον κηδεμόνα σου»;

Κύριοι, έχετε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο του ΑΟΚ, όπως εύκολα βγάζετε τα δελτία τύπου όταν βρίσκεστε “στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος“, ακόμα ευκολότερα να βγείτε και να πείτε την αλήθεια και αν αξιώνεται χρήματα, να μας πείτε το νούμερο, για να το μάθει και ο επόμενος επενδυτής κι έπειτα, να σας κρίνει ο κόσμος.

Τελείως φιλικά και ΑΟΚτσίδικα
Γιάννης Σιαπέρας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...