Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της ΑΕΚ Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της ΑΕΚ Καβάλας που πραγματοποιήθηκε στην κοσμική γωνιά της Καβάλας «Το κουτούκι του Σαρρή», παρουσία πλήθος κόσμου, πολλών επωνύμων από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού, προπονητών και εκπροσώπων άλλων φορέων.

Ήταν μία εκδήλωση «ντυμένη  στα κίτρινα» και το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του καβαλιώτικου συλλόγου αποδείχθηκαν άριστοι «οικοδεσπότες». Κατά τη διάρκεια της σε αρκετά σημεία και κυρίως στις απονομές που έγιναν η συγκίνηση έδωσε και πήρε, οι  αναμνήσεις ξαναγύρισαν και άπαντες οι παραβρισκόμενοι χειροκρότησαν τα τιμώμενα πρόσωπα.

Οι τρεις βραβεύσεις

Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι τιμήθηκε ο επί σειρά ετών και μακροβιότερος πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Στέφανος Τσαουσάκης και στον οποίο την πλακέτα παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος. Παράλληλα να τονίσουμε ότι τιμήθηκε για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ΑΕΚ Καβάλας ο πρώην πρόεδρός της και για αρκετά χρόνια μέλος προηγούμενων διοικήσεων, Κώστας  Παπάζογλου, από τον γραμματέα της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χρόνη Γαϊτατζή. Μάλιστα να σημειωθεί  ότι ο Κώστας Παπάζογλου ήταν ο ιδρυτής των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Καβάλας. Τέλος να αναφέρουμε ότι τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής  του καβαλιώτικου συλλόγου Παύλος Βουλγαρίδης  από τα χέρια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και μέλος της  τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. Κώστα Βακιρτζή.

Και τα τρία τιμώμενα πρόσωπα μίλησαν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για την πρωτοβουλία της ΑΕΚ Καβάλας, στους χαιρετισμούς τους ξετύλιξαν αναμνήσεις του παρελθόντος  ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης στον σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα που δίνει ο καβαλιώτικος σύλλογος στα τμήματα υποδομής που διατηρεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος  Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας και πρώην παίκτης της ΑΕΚ Καβάλας Άκης Τελίδης,ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Καβάλας Τάσος Μεταξάς, οι προπονήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.Κ. Έφη Γερακίνη, τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Αχιλλέας Μέγας και Γιώργος Πριονίδης, ο γραμματέας της Χρόνης Γαϊτατζής, ο πρώην τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Καβάλας Μανόλης Γερακίνης, ο πρόεδρος της Καβάλα 2004  Γιάννης Ρούμπας, ο προπονητής του ανδρικού τμήματος της ΑΕΚ Καβάλας Παύλος Προβατίδης, ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας και πολλοί εκπρόσωποι των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τέλος εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι το κέφι ήταν πολύ μεγάλο, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση της ΑΕΚ Καβάλας.

Φωτορεπορτάζ: Λάσκαρης Τσούτσας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...