Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης θα παίξει στο Adrenaline Explosion

Ημέρα:

spot_img

Στην διοργάνωση Adrenaline Explosion, η οποία γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 21 Οκτωβρίου προετοιμάζεται ο Καβαλιώτης πρωταθλητής Παναγιώτης Τσοχαταρίδης.

Ο πολλά υποσχόμενος και ταλαντούχος 17χρονος Καβαλιώτης μαχητής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τάσο Χατζηιωαννίδη, μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  (adrenalineexplosion.com) για το τι τον ώθησε στον αθλητισμό, την προπόνηση και την προετοιμασία του καθώς και τα μελλοντικά του σχέδια.

Πώς και γιατί επέλεξες το δρόμο του αθλητισμού;

«Σε ηλικία 4,5 χρόνων οι γονείς μου, επέλεξαν να με γράψουν στην σχολή kick Boxing που ήταν κοντά στο σπίτι μας ,όπου βρίσκομε ακόμα και μέχρι σήμερα, είχα στο μυαλό μου μόνο να κάνω μια απλή προπόνηση και όχι για να αγωνιστώ. Ο δάσκαλος μου μετά από 2 χρόνια επέλεξε να με βάλει να αγωνιστώ γιατί είδε ότι είχα το κάτι παραπάνω από τα άλλα παιδιά. Και έτσι μετά πωρώθηκα και δεν έχανα καμία προπόνηση».

Ποιο είναι το κίνητρο που σε κάνει να συνεχίζεις;

«Το κίνητρο πλέων είναι η κορυφή, η δίψα μου για το να γίνω ένας από τους κορυφαίους αθλητές τού κόσμου και να παραμείνω για πολλά χρόνια σε αυτή την θέση, και να τιμήσω την χώρα μου, την πόλη μου ,τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα,  αυτό το τελευταίο είναι και ο πιο σημαντικός στόχος μου».

Πόσο σκληρή είναι η προπόνησή σου και η διατροφή σου;

«Εφόσον επέλεξα να ακολουθήσω τον πιο δύσκολο δρόμο του αθλήματος που αγωνίζομαι φυσικό είναι και αυτά ,που θα πρέπει να κάνω να είναι εξίσου πιο σκληρά και επίπονα , αλλά έχω την ομάδα μου που όταν πάω λίγο να λυγίσω στην προπόνηση αλλά και στην διατροφή μου,  με στηρίζουν, και μου λένε δεν είσαι μόνος σου , είμαστε και εμείς μαζί σου άρα η σκληρή προετοιμασία γίνεται αυτόματα περίπατος».

Ποια είναι τα άτομα που σε στηρίζουν στη προετοιμασία σου;

«Έχω πάντα την ομάδα κρούσης έτσι τους λέω εγώ… Τον δάσκαλο μου τον Τάσο Χατζηιωαννίδη αλλά και η μητέρα μου και personal trainer μου την Χριστίνα Παπαδοπούλου. Επίσης πάντα δίπλα μου είναι ο s&c coach μου τον Γιάννη Κοστικιάδη από την ομάδα Recreation Fitness Team που με είχε από τα 14 μου στην ομάδα μου. Τον Δημήτρη Πουρουτζόγλου που ήταν και είναι πάντα δίπλα μου. Αλλά και τους φίλους μου που παίζουν και αυτοί ένα σημαντικό ρόλο σε κάθε προετοιμασία μου γιατί οι ρυθμοί μου που ζω δεν είναι και ότι εύκολο για μένα. Και τώρα πλέον έχω και την στήριξη του manager μου τον Deni Leonidis και την ομάδα μου την Hurricane Team Family».

Αυτό τον καιρό είσαι ασταμάτητος! Πες μας μερικά λόγια για τον αγώνα που ετοιμάζεις στο εξωτερικό;

«Το ασταμάτητος προέρχεται από την προσεγμένη προετοιμασία μου, και από την επίσης προσεγμένη προσωπική ζωή μου, όσο αναφορά για τους αγώνες που θα δώσω με την εθνική στην Ιταλία έχω να αντιμετωπίσω εξίσου αθλητές υψηλού επιπέδου. Για την διοργάνωση Adrenaline Explosion στης 21 Οκτωβρίου όπου θα αγωνιστώ, θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μου και θα πράξουμε την ανάλογη προπόνηση και προετοιμασία με την ομάδα μου».

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

«Να είμαι πάνω από όλα υγιής και να αγωνιστώ με την αφρόκρεμα του παγκοσμίου kick Boxing, αυτό είναι το μόνο σχέδιο που έχω στο μυαλό μου, όλα τα άλλα σχέδια, ανήκουν στο manager μου τον κύριο Deni Leonidis και στην ομάδα μου που θα με προετοιμάσουν όταν έρθει εκείνη στιγμή να είμαι έτοιμος να δώσω θέαμα στο κόσμο».

Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω, ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την καινούρια διοργάνωση στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, Adrenaline explosion, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 21/10.

«Η νίκη φυσικά, και το να βοηθήσω και εγώ ,από την μεριά μου να διαφημίσω το άθλημα που κάνω στον κόσμο που θα έρθει να με δει…Και τα μικρά παιδιά αλλά και οι γονείς τους να μην φοβούνται να γράψουν τα παιδιά τους σε σχολές kick Boxing. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...