Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με επιτυχία οργάνωσε τα «Αναστάσια 2018» ο Α. Ο. Ορμή

Ημέρα:

spot_img

Με μεγάλη επιτυχία, στο κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης, την ετήσια εκδήλωση «Αναστάσια 2018».

Συμμετείχαν συνολικά 53 νεαροί αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων οι 9 προερχόταν από το «φίλο» σωματείο «Αλέξανδρος ο Μέγας» από τις Κρηνίδες με δάσκαλο τον Τάσο Χατζηιωαννίδη. Έδωσαν όλα τον καλύτερό τους εαυτό στον διαγωνισμό σε τεχνικές και φόρμες και χειροκροτήθηκαν για την προσπάθειά τους από τους γονείς, συγγενείς και φίλους που γέμισαν την κερκίδα. Τίμησαν όλοι, με τον καλύτερο τρόπο, την μνήμη του εκλιπόντα επίτιμου προέδρου και ιδρυτή του Α.Ο. Ορμή Αναστασίου Αραμπατζή.
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορμή, Βασίλης Βεργόπουλος, έκανε σύντομο απολογισμό έργου και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία. Ιδιαίτερα στάθηκε στο δήμο Παγγαίου για την αμέριστη συμπαράσταση με κάθε τρόπο προς το σύλλογο. Με την σειρά του, λίγο πριν το κλείσιμο της ημέρας ο προπονητής του συλλόγου Μπάμπης Αραμπατζής ευχαρίστησε όλους τους γονείς που είναι κοντά στα παιδιά τους και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η διοίκηση του Α.Ο. Ορμή τίμησε τρία μέλη του συλλόγου για τις διακρίσεις τους και την αίγλη που δίνουν στο σύλλογο. Αυτά ήταν η Ραφαέλα Αραμπατζή, η Χριστίνα Νικολάου και ο Βαγγέλης Χαραλαμπίδης. Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης.
Το δήμο Παγγαίο εκπροσώπησαν η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Παγγαίου Λία Δημητρακούδη αλλά και ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Καλλινικίδης που έκαναν και απονομές.
Όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, οι πρώτοι κάθε κατηγορίας πήραν επιπλέον Κύπελλο και μετάλλιο, οι 2οι και 3οι από ένα μετάλλιο.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Άσπρη ζώνη
Αναστασία Παυλίδου, Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, Ηλίας Σπυρίδης, Κωνσταντίνος Καλλινικίδης, Μαριάνα Λυροπούλου, Μπιάνκο Ντούπι, Παρασκευάς Κωτρώτσος, Πέτρος Νικολαϊδης, Φίλιππος Κεχαγιάς, Σάββας Προδρόμου.
Κίτρινη ζώνη
Αλέξανδρος Κεχαγιάς, Γιάννης Σακρής, Δέσποινα Μηνιάδου, Κοσμάς Παπαδόπουλος, Νίκος Μποζούδης
Πορτοκαλί ζώνη
Γιώργος Κουκουμτζής, Γιώργος-Αθανάσιος Δεϊρμεντζίδης, Δέσποινα Μασσάκα, Δέσποινα Κουκουμτζή, Ειρήνη Τσίγκα, Κωνσταντίνος-Άγγελος Χατζηιορδάνου, Ραφαήλ Κολοκυθάς
Πράσινη ζώνη
Μαρίνα Κιλινκαρίδου, Αθηνά-Δέσποινα Σκαρλάτου, Αναστασία Παυλίδου, Αναστάσιος Αραμπατζής, Συμεών Χάρισμας, Βασίλης Δομβρίδης, Δέσποινα-Γεσθημανή Τσοχανδρεοπούλου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θεόδωρος Τσακαλής, Αναγνώστης Δουλματζής, Ιωάννα Σπηλιωτοπούλου, Κωνσταντίνα Μπουχώρη, Λήδα-Φωτεινή Δραγανίδου, Μαρία-Αγγελική Ζαρωτιάδου, Νικολέτα Χατζηκωνσταντίνου, Χριστίνα Ασλανίδου, Σοφία Χωλίδου
Μπλε ζώνη
Άννα Μίσσιου, Δημήτρης Τοτός, Βασίλης Λυρόπουλος, Σάββας Τολμίδης, Έρι Σέχι, Κωνσταντίνος Χρυσοστομίδης, Ευριπίδης Ορνοιθόπουλος
Καφέ ζώνη
Αλέξανδρος Πατσιαλής, Τριαντάφυλλος Ζαρωτιάδης, Παναγιώτης Ταμπαλέκης, Γιώργος Τζορπατζίδης
Μαύρη ζώνη
Νίκος-Ραφαήλ Σαββατιανός, Γιώργος Κατσαρός, Άννα Νικολάου

ΑΠΟΝΟΜΗ ΖΩΝΩΝ
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή ζωνών σε 13 αθλητές-τριες του Α.Ο. Ορμή. Την κίτρινη ζώνη παρέλαβαν από τον δάσκαλο του Α.Ο. Ορμή Μπάμπη Αραμπατζή οι Αναστασία Παυλίδου, Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, Παρασκευάς Κωτρώτσος, Πέτρος Νικολαϊδης και Φίλιππος Κεχαγιάς.
Την πορτοκαλί ζώνη οι Αλέξανδρος Κεχαγιάς, Δέσποινα Μηνιάδου, Κοσμάς Παπαδόπουλος. Την μπλε παρέλαβαν οι Δέσποινα-Γεσθημανή Τσοχανδρεοπούλου, Κωνσταντίνα Μπουχώρη, Λήδα-Φωτεινή Δραγανίδου, Μαρία-Αγγελική Ζαρωτιάδου και Νικολέτα Χατζηκωνσταντίνου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...