Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μετά τον Πλιούκα τραυματίστηκε και ο Μιχάλογλου και τώρα τι γίνεται;

Ημέρα:

spot_img

Φαίνεται ότι η ατυχία της τοπικής ομάδας μπάσκετ ΚΑΒΑΛΑ BC το νέο έτος 2018 δεν έχει τελειωμό! Αδικο είχα λοιπόν που την περασμένη εβδομάδα έψαχνα με αγωνία «ποιος έκανε ποδαρικό»;

Νέο μεγάλο πλήγμα για το δυναμικό της λαοφιλούς ομάδας του Ανδρέα Καραπιπερίδη ο σοβαρός τραυματισμός του άλλου πολύτιμου φώργουορντ του Αντώνη Μιχάλογλου!!! Αυτός ο τραυματισμός δεν έγινε σε προπόνηση όπως του έτερου άτυχου φωργουορντ Χάρη Πλιούκα. Αυτό έγινε στην Θεσσαλονίκη κατά τον άτυχο αγώνα με το Ανατόλια, όπου η ομάδα μας έχασε στο καλάθι κάνοντας την τρίτη ήττα μετά τις δύο της αρχής. Οι οποίες απ’ ότι θυμάστε και εσείς ήταν με ενάμιση και μισό καλάθι αντίστοιχα! Όμως το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα πιστέψτε με ποσώς ενδιαφέρει την αρραγή οικογένεια της Καβάλας Β. C. Άλλωστε εδώ που τα λέμε οι οιωνοί ήταν κακοί από πριν όταν τραυματίστηκε στην προπόνηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο πρώτος παίκτης.

Δεν γνωρίζω βέβαια πως τραυματίστηκε ο συμπαθέστατος Αντώνης γιατί απλούστατα δεν ήμουν παρών. Όμως είναι κρίμα και άδικο αφού το Νο 6 της ομάδας μας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα πετυχαίνοντας 22 πόντους με 4 τρίποντα!!! Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του μοναδικού στο είδος του εκπληκτικού επιστήμονα ορθοπεδικού Γιώργου Τσουκτουρίδη που επελήφθη άμεσα της κατάστασης του άτυχου παίκτη. Έτσι την Τρίτη που επικοινώνησα μαζί του, μου είπε ότι υπάρχει κάταγμα σκαφοειδούς αριστεράς χειρός και απλά θα προβεί σε συντηρητική θεραπεία. Δεν ρώτησα αφού την Δευτέρα είχα δει τον αγαπητό Αντώνη στην λέσχη αξιωματικών φρουράς Καβάλας με μπανταρισμένο τον βραχίονα πικραμένο, αλλά όχι  απογοητευμένο. Η ουσία είναι ότι θα χρειασθεί τον μισό χρόνο απ’ ότι ο επίσης αγαπητός Χάρης (4 έναντι 2 μηνών) αλλά τώρα καλείται ο προπονητής με την ολόθερμη συμπαράσταση του Δ.Σ. της ομάδας να βρουν λύση. Και μου κάνει εντύπωση ότι όλα αυτά διαδραματίζονται πριν τον αγώνα με την ομάδα της απόλυτης λυκοφιλίας Μαχητές Πεύκων. Της ομάδα που το καλοκαίρι με όχι και τόσο ορθόδοξο τρόπο μας έριξε μια κατηγορία για να μείνει δήθεν αυτή και είδατε ότι δεν έμεινε για άλλους λόγους που σκέφτηκαν οι άνθρωποι ότι την βόλευαν περισσότερο!!! Έρχεται λοιπόν την Κυριακή για να αποτελειώσει το έργο της!! Να μην επιτρέψει να προοδεύσουμε και να αναρριχηθούμε. Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που θα έχουμε 2 απουσίες σοβαρές. Όμως ότι και να γίνει αυτήν την φορά τα ψέματα τελείωσαν. Τους ψευτομαχητές δεν τους σώζει ούτε  η διαιτησία! Θα χάσουν πριν να μπουν στο παρκέ ενώ το γήπεδο θα δονείται από παλμό!!

VERITE-DEMI SIECLE

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...