Ο Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων του ως Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε τις επαφές με τον δικηγορικό κλάδο, από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας, στον οποίο είναι μέλος.Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Αθανασίου, ο Γ.Γ. Αθανάσιος Πατσάκας, ο Ταμίας Βασίλειος Αργυρίου και τα μέλη Σωτήρης Αδαμαντίου, Γιώργος Γραμμένος, Χαράλαμπος Δαλκίτζης, Αναστασία Κλειτσιώτου, Ηλίας Μπαχάρης και Ευγενία Παπαναστασίου.

Η πρώτη συνεδρίαση του 2017, ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Δικηγορικού συλλόγου. Τυχερός ήταν ο συμπολίτης δικηγόρος Ηλίας Μπαχάρης, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το «φλουρί».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΜετά το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δ.Σ. του Συλλόγου, ακολούθησε σύσκεψη, που διήρκεσε μιάμιση περίπου ώρα, στην οποία συζητήθηκαν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το χώρο της Δικαιοσύνης, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει ένας διαρκής και οργανωμένος δίαυλος επικοινωνίας με το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας προκειμένου να καταθέτει τις θέσεις του σε όλα τα θέματα που αφορούν τον δικηγορικό κλάδο και τη Δικαιοσύνη και τονίστηκε η ειδική συμβολή του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων του Τομέα Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας.