Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου θα υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή μας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο είναι έτοιμη για τη διεξαγωγή πρόωρων εθνικών εκλογών, αν και όπως σημείωσε με έμφαση ο κ. Δράκος, προσωπικά δεν τις «βλέπει» σύντομα.

Το κόστος παραμονής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι μεγαλύτερο από αυτό των εκλογών…

«Ωστόσο πιστεύω ότι το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε κόστος έχει η διενέργεια των εκλογών. Γι’ αυτό το λόγο ζητάμε διαρκώς εκλογές, για να απαλλαχθεί η χώρα από αυτήν την ανίκανη κυβέρνηση», επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας.

Ο λαός δεν θέλει πλέον λόγια, αλλά δυο τρία πράγματα σταθερά που θα γίνουν

«Δόθηκαν πράγματι κάποια χρήματα σε χαμηλοσυνταξιούχους, από την άλλη όμως κόπηκε το Ε.Κ.Α.Σ. κι έπεται συνέχεια περικοπών. Οι κυβερνώντες θα πάρουν πολλά περισσότερα από αυτά που έδωσαν. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι ο λαός δεν θέλει λόγια, αλλά δυο τρία πράγματα σταθερά. Αυτά να κάνουμε κι όχι να πούμε εκατό και να μη κάνουμε τίποτα ή λίγα. Ο κόσμος έχει φτάσει στο απροχώρητο, υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης, κάτι που το αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας συνεχώς», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Δράκος.