Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε στο γραφείο του, από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας (24/12), από φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Ο πρώτος σύλλογος που έψαλε τα κάλαντα στον κ. Μαρκόπουλο, ήταν ο σύλλογος Προυσιαλιωτών Καβάλας. Ο αντιπεριφερειάρχης εξήρε το υψηλό επίπεδο της χορωδίας τους, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα κι ό,τι καλό επιθυμεί ο καθένας. Η Σοφία Χατζηκωνσταντίνου, πρόεδρος του συλλόγου Προυσιαλιωτών, με τη σειρά της τόνισε η συνεισφορά της περιφέρειας για τον σύλλογο είναι σημαντική, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Μ. Κρεμύδας: «Ελπίζουμε οι γιορτές να αγαλλιάσουν τις ψυχές όλου του κόσμου και να μας δώσουν τη δυνατότητα να γιορτάσουμε με ξενοιασιά και με μια σκέψη προς τον συνάνθρωπο, με αλληλεγγύη και αγάπη…»

Αργότερα τα κάλαντα στον αντιπεριφερειάρχη έψαλε ο νομαρχιακός σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Καβάλας, ο πρόεδρος του οποίου Μάκης Κρεμύδας, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Εθιμοτυπικά επισκεφθήκαμε τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για να του πούμε τα κάλαντα. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα, υγεία σε όλους, καλή δύναμη κι ελπίζουμε οι γιορτές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες να αγαλλιάσουν τις ψυχές όλου του κόσμου και να μας δώσουν τη δυνατότητα να γιορτάσουμε με ξενοιασιά και με μια σκέψη προς τον συνάνθρωπο, με αλληλεγγύη και αγάπη».

Θ. Μαρκόπουλος: «Θέλω να συγχαρώ τον κ. Κρεμύδα κι όλα τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που κάνουν…»

«Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε τα κάλαντα από τον σύλλογο των Α.Μ.Ε.Α., έναν σύλλογο που τον νιώθουμε δικό μας, κοντινό μας και συμβάλλει σε όλα τα θέματα, όχι μόνο των Α.Μ.Ε.Α., αλλά ένας σύλλογος που είναι κοινωνικά δραστήριος και παρών σε όλες τις εξελίξεις της πόλης και της Π.Ε. Καβάλας. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Κρεμύδα κι όλα τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που κάνουν και θέλω να τους πω ότι αφενός μεν σαν πολίτες να ζητάμε την κατανόηση αυτών των ανθρώπων που πολλές φορές οι παραλείψεις μας κάποιων εξ ημών, όχι προσωπικά, μπορεί να τους κάνουν τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη, αλλά και σε όλες τις περιπτώσεις είμαστε περήφανοι για το επίπεδο της εκπροσώπησης που έχει το αναπηρικό κίνημα στην Καβάλα», ανέφερε από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.