Σε μια κατάμεστη από πολίτες αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η τέταρτη κατά σειρά πολιτική εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, η οποία αφορούσε στην Καβάλα και στη Θάσο.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, περιέγραψε τους βασικούς άξονες του Σχεδίου των 334 έργων και δράσεων της Διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, δηλαδή τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και την κοινωνική πολιτική καθώς και τα έργα υποδομών που έχει δρομολογήσει η Διοίκησή του συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Ο κ. Μέτιος σημείωσε ότι το Σχέδιο της Διοίκησής του περιλαμβάνει έργα που ξεπερνούν τα 115 εκατομμύρια ευρώ για την Καβάλα και τη Θάσο και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την επιλογή τους στις εκλογές αφού πρώτα αξιολογήσουν τα πρόσωπα, τον επικεφαλής και τα στελέχη, καθώς και το σχέδιο και τις προτάσεις κάθε παράταξης.
Στη συνέχεια, παρουσίασε 19 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Καβάλας και Θάσου, 10 γυναίκες και 9 άνδρες, για τους οποίους υπογράμμισε ότι «συστρατεύονται για τον κοινό στόχο, να δουλέψουμε μαζί και να πάμε την Καβάλα μπροστά» εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση θα πετύχει μια μεγάλη νίκη και στην Καβάλα.»

Οι 19 υποψήφιοι για την Καβάλα και τη Θάσο

Εκλογική Περιφέρεια Θάσου
Γεωργαλά Αργυρή του Θεοδώρου
Ζαμπέκος Παναγιώτης του Νικολάου

Εκλογική Περιφέρεια Καβάλας
Αγγελιάδης Ιορδάνης του Δημητρίου
Αντωνιάδης Κωνσταντίνος του Συμεών
Αποστόλου Μυλωνά Χριστίνα του Χαράλαμπου
Βασάκη Ευδοκία του Χρήστου
Βουλγαράκη Αικατερίνη του Νικολάου
Γεωργόπουλος Λεωνίδας του Χρήστου
Καβούκη Ευαγγελία του Γρηγορίου
Κολυβάς Αθανάσιος του Γερασίμου
Κωστέρογλου Ελένη Πλουσία του Ευαγγέλου
Μουζενίδου Σοφία του Ηλία
Μπάης Κυριάκος του Θεοδώρου
Μωυσόγλου Ανδρονίκη του Διαμαντή
Πολίτης Αλέξιος (Αλέξης) του Κωνσταντίνου
Σαμοθρακίτη Ευαγγελία του Αθανασίου
Τοκατλίδου Ευαγγελία του Λαζάρου
Τσιάντος Βασίλειος του Δημητρίου
Τσουμάκης Παύλος του Φρειδερίκου