Με τον νέο διοικητή της ΧΧ ΤΘΜ υποστράτηγο Αντώνη Χατζηγεωργίου, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (19/3) ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Η επίσκεψη του διοικητή της ΧΧ ΤΘΜ στα γραφεία της Π.Α.Μ.Θ. και ειδικότερα στο διοικητήριο της Π.Ε. Καβάλας, αποτελεί πάντα μια τιμητική επίσκεψη, στην οποία οφείλουμε να δηλώσουμε την εκτίμησή μας στο έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Στρατός», τόνισε αρχικά σε δήλωση που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

«Είμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος σχηματισμός εδρεύει στην πόλη μας και ότι εκτιμούμε ιδιαίτερα το έργο το οποίο επιτελεί»

«Οπωσδήποτε οφείλουμε να δηλώσουμε και την εκτίμησή μας και στο πρόσωπο του νέου στρατηγού διοικητή, τον οποίο καλωσορίζουμε, όπως και στο πρόσωπο όλων των προκατόχων του, καθώς και όλων των ανδρών και γυναικών που στελεχώνουν τη διοίκηση και τις μονάδες της ΧΧ ΤΘΜ. Θέλω να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι είμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος σχηματισμός εδρεύει στην πόλη μας, αλλά και ότι εκτιμούμε ιδιαίτερα το έργο το οποίο επιτελεί, τόσο στα στενά στρατιωτικά του καθήκοντα, όσο και στις υπηρεσίες που κατά καιρούς έχει προσφέρει ο Στρατός στην περιοχή μας στις ειρηνικές περιόδους. Ευχόμαστε η καλή συνεργασία που έχουμε με την ΧΧ ΤΘΜ να συνεχιστεί», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

«Είμαστε αρωγοί, όσο το δυνατό, σε οτιδήποτε μπορούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς. Αυτό συνέβαινε πάντοτε στο παρελθόν, θα συμβεί και τώρα και στην επόμενη χρονιά…»

«Ο Στρατός όπως είναι γνωστό είναι δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, ενισχυόμαστε και από την δύναμη που μας δίνουν, από την ορμή που έχουν, αλλά είμαστε και αρωγοί, όσο το δυνατό σε οτιδήποτε μπορούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς. Αυτό συνέβαινε πάντοτε στο παρελθόν, θα συμβεί και τώρα και στην επόμενη χρονιά και πιστεύουμε σε μια αγαστή συνεργασία με τον κ. αντιπεριφερειάρχη, με τον οποίο γνωριζόμαστε από παλιά, καθώς ήμουν επιτελάρχης στη Μεραρχία στο παρελθόν», τόνισε από τη μεριά του στη σύντομη δήλωσή του ο νέος διοικητής της ΧΧ ΤΘΜ.