Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/3), ο νέος περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης, ο οποίος κατάγεται από τη Δράμα, όπου και εκτέλεσε τα καθήκοντα του διοικητή για δύο χρόνια.

»Με την Π.Υ και στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας και ευρύτερα, έχουμε διαχρονικά μια πολύ καλή σχέση συνεργασίας. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του νέου διοικητή, θέλω να πω ότι η Π.Υ. της Καβάλας σε όλες τις οργανικές μονάδες, είτε είναι η κεντρική Π.Υ., είτε είναι υπηρεσίες στην Ελευθερούπολη, τη Χρυσούπολη, τη Θάσο, αλλά και στο λιμάνι και το αεροδρόμιο, έχουν μια εξαιρετική στελέχωση όχι από ένα μεγάλο αριθμό ανδρών και γυναικών, αλλά από ένα ιδιαίτερα αξιόλογο αριθμό», τόνισε σχετικά στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, υποδεχόμενος τον κ. Αποστολίδη.

»Έχω εξαιρετική άποψη και για τον σημερινό διοικητή και για τους διατελέσαντες διοικητές της Υπηρεσίας στη πόλη της Καβάλας»

»Είναι άνθρωποι που δοκιμάστηκαν σε αντίξοες συνθήκες, σε μεγάλες φωτιές, όπως αυτές της Θάσου και μπόρεσαν υπερβάλλοντας τον εαυτό τους να αντιμετωπίσουν συνθήκες σε ένα δύσκολο γεωμορφολογικό ανάγλυφο. Έχω εξαιρετική άποψη και για τον σημερινό διοικητή και για τους διατελέσαντες διοικητές της Υπηρεσίας στη πόλη της Καβάλας», συμπλήρωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ενώ παράλληλα καλωσόρισε τον κ. Αποστολίδη και ευχήθηκε να υπάρχει η ίδια καλή συνεργασία και στην συνέχεια.

»Ήρθα εδώ για να επιβεβαιώσουμε την άριστη συνεργασία μας με την τοπική αυτοδιοίκηση…»

Από τη μεριά του ο κ. Αποστολίδης δήλωσε: »Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Α.Μ.Θ., έχω σκοπό να επισκεφθώ όλους τους θεσμούς και άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, πράγμα που έχω κάνει σε ορισμένους νομούς. Η Καβάλα είναι ένας νομός που έχει πληγεί πολλές φορές από καταστροφές, είτε από δασικές πυρκαγιές, είτε από πλημμύρες. Ήρθα εδώ για να επιβεβαιώσουμε την άριστη συνεργασία μας με την τοπική αυτοδιοίκηση και να πούμε ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες από τις φυσικές καταστροφές».