Εξαιρετικά επιτυχημένη η εκδήλωση και φέτος του Δήμου Νέστου για τη Γιορτή της Σαρδέλας και του Μυδιού που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου στην Κεραμωτή όπου πλήθος πολιτών αλλά και τουριστών «βούλιαξαν» το λιμάνι της Κεραμωτής.

Την οργάνωση της επιτυχημένης εκδήλωσης συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κεραμωτής κα Κοσμίδου Λαρίσα.
Άφθονα μύδια και σαρδέλες προσφέρθηκαν στους επισκέπτες που ετοίμασαν με περίσσιο μεράκι, εθελοντές ψήστες ενώ χορηγοί των προϊόντων ήταν ντόπιοι παραγωγοί (Αφεντούλης Αθανάσιος και Αφεντούλης Χαράλαμπος, Παρμενίδης Δημήτρης και Αρίων, Ζαμπάκης Τριαντάφυλλος, Αφεντούλης Νίκος και Παναγιώτης, Τσαλκίδης Άγγελος)
Χρώμα στη βραδιά έδωσαν Σύλλογοι της Κεραμωτής με το παιδικό τμήμα zumba, το Γυμνάσιο της Κεραμωτής που οι μαθητές του χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, η Φιλαρμονική του Δήμου Νέστου αλλά και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Καρυάς υπό την καθοδήγηση της μουσικού και εκπαιδευτικού κας Σπυριάδου Κωνσταντίας. Παράλληλα, υπήρχαν δύο κλόουν που διασκέδαζαν τους μικρούς μας φίλους.  Ενώ ο διατροφολόγος-διαιτολόγος κ. Λουλούδης Δημήτρης μας μίλησε για τη διατροφική αξία σαρδέλας και μυδιού.
Το κέφι της βραδιάς άναψε με το μουσικό σχήμα «ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ».
Ευχαριστημένοι  έμειναν όπως ανέφεραν και οι επιχειρηματίες της Κεραμωτής  όπου οι επιχειρήσεις τους γέμισαν από κόσμο.
Πολλοί ήταν και οι Βούλγαροι τουρίστες που λόγω τριημέρου επισκέφθηκαν την Κεραμωτή. Η προσέλευση τους στην εκδήλωση και η συμμετοχή στο γλέντι ήταν ευχάριστη έκπληξη για όλους.
Στην εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κεραμωτής κα Κοσμίδου Λαρίσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Ιωσηφίδης.